• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb

BLEKKSPRUT-TENDENSER

Det var sannelig på tide med ny kamp i Askerhallen. Med 20 dager siden forrige dropp i en A-lagskamp var det mange sultefora Askerbøringer som hadde tatt turen.

Før kampen startet var det duket for en hedring! Denne gangen var det Magnus Geheb som mottok et tinn-krus, levert av Gullsmed Hellaman. Geheb kan se tilbake på 200 kamper for A-laget, og slik skal selvfølgelig markeres.

Akkurat der den hører hjemme

Det så merkelig fult på spillerbenken til hjemmelaget. Det begynner nemlig å bli en stund siden det var såpass mange som kampklare Frisk-spillere. Det skulle ikke ta langt tid etter dommeren hadde droppet pucken i første periode, før jubelen braket løs i Askerhallen. Snaue tre minutter ut i første periode viser Mats Frøshaug at han er en tusenkunstner og plasserer pucken, på elegant vis, akkurat der den hører hjemme. Utover det hadde skulle ikke kampens første tyve på de helt store sjansene. Når tiden ebber ut står det fortsatt 1-0 til hjemmelaget.

Mer enn fortjent

Kampens andre periode ble noe mer hektisk for Askerlaget og lagets sisteskanse Fayen-Vestavik. Med hele 26 skudd i mot var det blekksprut-tendenser å spore på vår bakerste mann. Ikke ett skudd passerte målvokteren og at han etter kampens slutt ble kåret til lagets beste spiller, var mer enn fortjent. Det deffensive spillet var det svært lite å utsette på og stillingen forble 1-0 til periodens slutt.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Smutthull

Kveldens tredje og siste periode tok en guffen vri for de med hjerte for Frisk. Det så lenge ut til at stillingen skulle forbli uendret. Men syv minutter ut i perioden utlignet Stavanger Oilers til 1-1. Det skulle ikke ta lange tiden før Karlsen fant nok et smutthull forbi Fayen og sørget for å sende gjestene i ledelsen 1-2. Dessverre forble resultatet uendret og kampens tre poeng ble derfor med på flyet tilbake til Stavanger.

Nå ser vi frem mot en ny kamp, allerede på søndag. Denne gangen er det Manglerud Star som kommer på besøk. Billetter til kampen finner du her i Frisk Asker-Appen eller i døra på kamp!