• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Tirsdag Tir 1 September Sept
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt

Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan IF Frisk Asker Hockey (heretter kalt Frisk Asker) samler inn og bruker personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev). Når du bruker friskasker.no, eller sender inn data til oss aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene.

 

Nyhetsbrev og kontaktskjema

Frisk Asker bruker eMarketeer som system for nyhetsbrev, påmelding, kontaktskjema og invitasjoner. eMarketeer plasserer informasjonskapsler for å gjenkjenne en returnerende bruker og hvordan du samhandler med oss per e-post. Du kan når som helst endre dine preferanser eller melde deg av denne listen. Vi samler personinformasjon for å kunne gi våre samarbeidspartnere og supportere så gode tjenester som mulig. Når du fyller ut et skjema på våre nettsider, melder deg på et seminar, frokostmøte eller annet arrangement i Frisk Asker sin regi, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Dette inkluderer bl. a. navn, epostadresse, mobilnummer og faktureringsadresse. Disse opplysningene bruker vi til å behandle bestillingen din, deriblant utsendelse av nyhetsbrev og invitasjoner, arrangementspåminnelser, fakturering, og ivaretakelse av spesielle behov, som f. eks. matallergier. I tillegg kan vi sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre varer og tjenester. Det er kun ansatte med aktiv lisens som har tilgang til disse opplysningene.

 

CRM System

Frisk Asker benytter SuperOffice Online som CRM løsning. Personopplysninger som samles inn ligger arkivert i denne løsningen. Disse opplysningene er navn, e-postadresse og mobilnummer knyttet til personer som er samarbeidspartner eller potensiell samarbeidspartner. Det er kun ansatte med aktiv lisens som har tilgang til disse opplysningene.

 

Webshop

I vår nettbutikk, webshop.friskasker.no, levert av TexTalk (Svensk firma) må du legge igjen kontaktopplysninger som navn, adresse, mobil og e-post når du handler. Dette er pålagt å oppbevare i 5 år fra regnskapsloven og vi trenger det for å kunne sende deg dine varer. Betalingsopplysninger som kortnummer mm. er det kun Klarna som har, som er den betalingsløsningen vi benytter. Vi har en signert Databehandleravtale med TexTalk.

 

Frisk appen

Frisk appen er levert av Innit AS hvor man kjøper sesongkort og billetter til kamp har behov for e-post, mobil og navn. Informasjonen benyttes kun til å utstede kjøpte billetter.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Både friskasker.no og webshop.friskasker.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Vi bruker følgende informasjonskapsler på friskasker.no: Analyseverktøyet Google Analytics, plasserer informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes til å samle inn statistikk om trafikken på friskasker.no. Vi analyserer besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene, samt alder, kjønn geografi og plattform (pc, mobil elelr nettbrett). Men disse opplysningene er ikke knyttet opp mot en person og blir kun brukt som statistikk for å se på artiklenes interesse. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP adresser, men IP-adressen avidentifiseres. I tillegg behandles IP-adressen på aggregert nivå, slik at alle dataene slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen. Facebook pikseltagger innebærer at det plasserer en informasjonskapsel på datamaskinen din som kan sende et varsel til Facebook for å orientere Facebook om at du har vært inne på den nettsiden som Facebook pixeltaggen er knyttet til. Denne teknologien kan i teorien anvendes til å eksponere deg for Frisk Asker i din Facebook “feed”. Bruk personverninnstillingene dine på Facebook for å begrense eksponeringen for slik markedsføring. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Informasjonen du oppgir i noen av ovennevnte løsninger blir ikke gitt videre til tredjepart. Vi har signerte databehandleravtaler med alle leverandørene av de forskjellige programmene.

 

Dine rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til [email protected].