• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- Jobbet for hele livet

Ukens tredje signering er i boks!

Det å produsere egne spillere, og ikke minst gi de sjansen til å ta steget opp på A-laget har lenge vært et fokusområdet for klubben. Også i år hentes det opp en spiller, som har gått hele veien fra juniorhockey, over på NTG og nå inn i A-lagstroppen. Noah Jacobsen er ikke et ukjent fjes for mange, da han allerede denne sesongen har både trent med og spilt kamper for A-laget.

Den 19 år gamle backen gleder seg over å ha sikret seg sin første proffkontrakt,

- Dette er noe jeg har jobbet for hele livet, helt siden jeg startet å spille. Det har vært et stort mål for meg å bli tatt opp, det er kult å skulle spille for klubben jeg har vokst opp med!

Mange vil nok si at veien var lagt for det unge talentet allerede før han ble født, i all den tid hans far kaptein Johnny Nilsen var en av bærebjelkene i Frisk Asker over mange år. Nå er Noah klar til å ta over stafettpinnen,

- Det er klart at hockey er livet mitt, og det har det vært for pappa også. Han har vært en viktig støtte hele veien. Nå starter det ekstra harde arbeidet for min del, og jeg må fortsette å legge ned innsats hele veien. Nå vil jeg spille meg inn i laget, gjøre en god figur, spille tøft, fysisk og bidra både defensivt og offensivt. Målet er er å spille lenge i Frisk og bli en god Friskspiller, men fortsette å ta steg slik at jeg forhåpentligvis får muligheten til å spille utenlands.

Sportssjef Vidar Wold er meget fornøyd med å sikre Noah sin underskrift,

- Noah har tatt store steg det siste året, og vist at han håndterer seniornivået. Han er ganske lik sin far, i den forstand at han ønsker å spille med puck og samtidig har han fysikk som gjør at han kan spille fysisk hardt. Duellspillet har vært en av Noah sine største oppsider, hvor han klarer å separere puck fra mann og dermed gjenvinne puck slik at laget kan skape et offensivt spill. Noah er en spiller vi skal gi tid til å vokse inn i en rolle, som gjør at han kan bli en viktig defensiv brikke i Frisk i årene fremover.

Vi gratulerer Noah og ønsker han hjertelig velkommen til A-laget.