• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Skøyte- og pucksterk back

Vi er glade for å ønske et nytt tilskudd velkommen til Frisk Asker.

Joachim er vokst opp og kommer fra en god skole i Manglerud Star. I fjor la han ned en imponerende sesong i Stjernen og tok store steg. Lunde er en pucksterk back, med gode skøyteferdigheter og et solid førstepass. Nå har han signert en 1+1 kontrakt med Frisk Asker.

Sportssjef Vidar Wold er fornøyd med og ha sikret underskriften til 24 åringen,

- Joachim passer den backtypen vi ser etter; bra med puck og ønsker å drive spillet fremover. Han er i riktig alder, med tanke på utvikling og potensialet han innehar. Nå skal vi legge til rette for at utviklingen hans fortsetter. Vi er glade for å ha Joachim på laget.

Lunde Hermansen tok store steg under sesongen i Stjernen og ble blant lagets mest anvendte spillere. Nå er han klar for å fortsette utviklingen i Frisk Asker,

_- Jeg er veldig fornøyd med å ha signert for Frisk Asker. Det var her jeg følte meg mest ønsket. Jeg fulgte kampene i sluttspillet og fansen skapte en magisk stemning i Varner Arena, det gleder jeg meg til å oppleve. Samtidig føler jeg også at dette er rett sted å fortsette utviklingen min. Her er fasilitetene på plass, og det virker som opplegget rundt laget er proft. Målet nå er å få en bra rolle i laget og bidra i både det offensive og defensive spillet. _

Nå har Lunde sikret seg plass på laget, og vi vil selvfølgelig ha med deg også. Kjøp sesongkort her og bli en del av troppen for 24/25 sesongen. Og du, du skal slippe å vente så lenge på neste signering. For den kommer allerede i morgen.