• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Velkommen til skøyte- og ishockeyskole!

Velkommen til Frisk Asker sin Skøyte- og ishockeyskole!

Skøyte- og ishockeyskolen starter opp i uke 41. Treningene vil være på onsdager i Varner Arena 17.00-17.50 og lørdager i Askerhallen 11.00-11.50 fram til påske. Alle barn, både jenter og gutter, i alderen 4-8 år (+/-) er velkommen hos oss i Frisk Asker Ishockey Junior!

Det vil være gratis ut oktober. Ønsker dere å fortsette etter dette kommer det en faktura på kr 1700,-(+2,5% transaksjonsavgift) i Spond, som er betaling for resten av sesongen. I tillegg kommer medlemsavgiften som er på kr 300,-.

Uansett om du er nybegynner eller har gått litt på skøyter fra før, har Frisk Asker et tilbud for deg! Hos oss lærer barna å føle seg trygg på isen - med og uten kølle. Ishockey er verdens beste og mest utviklende barneidretter, og vi ønsker å gi flest mulig en mulighet til å bli kjent med denne flotte lagidretten. Nesten alle ishockeyspillere, uansett nivå, har startet på en skøyte- eller hockeyskole.

Vi i Frisk Asker gleder oss til å bli kjent med deg!


Vi har startet påmelding til sesongens aktivitet, og du kan melde på via linken denne linken - PÅMELDING TIL ISHOCKEYSKOLEN!

 

Praktisk Informasjon

Barna vil trenge noe utstyr når de starter hos oss: 

- Skøyter

- Ishockeyhjelm med gitter (gjerne fargen sort)

- Halsbeskyttelse - Gode hansker / gjerne ishockeyhanske

- Ishockeykølle (kan lånes)

Det kan være lurt å kjøpe beskyttelsesutstyr i tillegg. Vi har et begrenset antall "starterkit" som kan kjøpes hos oss - send mail til [email protected].

Starterkit inneholder leggskinn, hockeybukse, albuebeskyttere, skulderbeskyttelse, hockeyhanser og hockeybag. Pris kr 1250,-

Drakt får man låne av klubben - som leveres tilbake når sesongen er ferdig.

Askerhallen: I Askerhallen benyttes hovedinngangen, på kortsiden mot hovedveien. Garderobene finnes rett innenfor hovedinngangen. Vi oppfordrer dere til å skifte i garderoben, dette for å gi barna en følelse av garderobekulturen som er en stor del av ishockey. Hvilken garderoben som skal brukes, står på den hvite tavlen som befinner seg på høyre side innenfor hovedinngangen. Der vil det stå "Hockeyskolen" og hvilken garderobe dere kan benytte dere av.

Varner Arena: Inngang på langsiden, bruk inngang D opp fra parkerinshuset. Her er det garerober. Hvilken garderoben som skal brukes, står på skjermen ved inngangen. Vi oppforderer til å skifte og ta på skøyter der. Her kan barna gå på gulvet med skøyter uten kalosjer. Foreldrene går så opp på tribunen fra samme sted barna går på isen.

Løpende påmeling via Spond:

PÅMELDING TIL ISHOCKEYSKOLEN!

Startdato 14.10.2023 Sluttdato 23.03.2024

Administrativ ansvarlig for skøyte og ishockeyskolen

Juniorkontoret

Økonomi- og Administrasjonsansvarlig - Junior