• Hovedpartnere

    Partnere

Velkommen til skøyte- og ishockeyskole!

 

Har ditt barn lyst til å prøve ishockey? Alle barn, både jenter og gutter, i alderen 4-8 år (+/-) er velkommen hos oss i Frisk Asker Ishockey Junior! Husk, du kan prøve to ganger, helt gratis. 


Vi har startet påmelding til sesongens aktivitet, og du kan melde på via linken denne linken - PÅMELDING TIL ISHOCKEYSKOLEN!


NYTT FOR SESONGEN 2022/2023:

Vi arrangerer skøyte- og ishockeyskole hele sesongen. Oppstart er i uke 41, onsdager og lørdager hele veien frem til påske! 

Uansett om du er nybegynner eller har gått litt på skøyter fra før, har Frisk Asker et tilbud for deg! Hos oss lærer barna å føle seg trygg på isen - med og uten kølle. Ishockey er verdens beste og mest utviklende barneidretter, og vi ønsker gi flest mulig en mulighet til å bli kjent med denne flotte lagidretten. Nesten alle ishockeyspillere, uansett nivå, har startet på en skøyte- eller hockeyskole.

Enten du har gått litt på skøyter eller er nybegynner, kan det være lurt å starte på skøyte- og hockeyskolen. Her vil du lære teknikk og å bli trygg på isen. Vi i Frisk Asker gleder oss til å bli kjent med deg.

Treningstider

Onsdag kl 1700 - 1750 i Varner Arena

Lørdager kl 1100 - 1150 i Askerhallen

Hvem passer skøyte- og hockeyskolen for?

Vi bruke en app som heter Spond.
Det er kanskje mange som allerede bruker den i andre idrett. Men for dere som ikke kjenner til denne er det en kommunikasjons app. Den lastes ned via Android /App store.
Der vil alle treningstidene våre ligge og man kan huka av om man kommer eller ikke. 
Her vil man også få informasjon som er viktig for dere foreldre og deres barn ang skolen. 
Det er også enkelt å få kontakt med meg hvis det er noen spørsmål


Etter og ha sendt inn påmeldings skjema vil dere få tilgang til gruppen som heter Frisk Asker skøyte og ishockeyskole.
Det er når dere kommer inn i denne gruppen dere vil få beskjed om å betale kontingenten for deltagelse som er på 1800 kr. pluss et lite gebyr.

 

 

Barna trenger ingen ferdigheter med skøyter før de kommer til oss. Nybegynnere hos oss begynner med enkle øvelser for å bli venn med isen og bli kjent med andre gode øvelser tilpasset barnets nivå. Gjennom lek på isen vil barna gradvis lære å mestre å bruke skøytene på isen.

Det vil bli delt inn i ulike nivåer ute på isen. Ett nivå for nybegynnere, neste nivåene for de som har kommet litt lenger med skøyteteknikk, også de som er klar for å bli en del av et aldersbestemt lag.

Alle barn blir plassert på det nivået som passer best for dem – Alle vet at barn utvikler seg forskjellig uavhengig av alder.

Det er instruktørene som vil flytte barna til neste nivå når de er klare.

Det er KUN trenere som skal flytte barna over til neste nivå, men dersom det skulle være andre grunner, kontakt trenere.

Mestringsfølelsen står alltid i sentrum.

Vi vil at barna skal ha troen på seg selv, bygge selvtillit og være stolte av det vi klarer.

Vi ønsker at barnet har det gøy på isen, men også at treningen og fremgangen bokstavelig kommer frem slik at barna får denne mestringsfølelsen.

DETTE SKAL VÆRE GØY!

Det er viktig at dere kommer på første trening og at dere får registrert at dere har ankommet

Første gang dere møter opp, bør dere komme minimum 45 min før oppsatt tid slik at dere får tid til å registrere dere og at barna får tid til et godt første inntrykk av Askerhallen og isen.

De neste gangene bør dere møte opp minimum 30 minutter før trening, slik at dere har tid til å få på utstyr og være klare til treningen starter. (Det vil si dere bør møte opp 11.45 på lørdager og 16.15 på onsdager.)

Ansvarlig for skøyte og ishockeyskolen

Juniorkontoret

Administrasjonssekretær - Junior

Hvilket utstyr trenger barnet?

Barna vil trenge noe utstyr når de starter hos oss:

- Skøyter

- Ishockeyhjelm med gitter (gjerne fargen sort)

- Halsbeskyttelse

- Gode hansker / gjerne ishockeyhansker

- Ishockeykølle

 

Det er mange som synes det er kjekt med litt mer ustyr. Da det gjør litt mindre vondt å falle på kneerne. 
Slike start pakker for utstyr kan man finne på xxl, eller mye fint utstyr får man også via ulike sosial mediar. (finn.no, facebooke ol)

 

Parkeringsplass under Varner Arena.
2 timer gratis også en av gift etter det.
Info i parkeringshuset.

Askerhallen:

Inngang til ishallen er på enden, mot matbutikken,

Garderobene finnes rett innenfor hovedinngangen. Vi oppfordrer dere til å skifte i garderoben, dette for å gi barna en følelse av garderobekulturen som er en stor del av ishockeyen.
Hvilken garderoben som skal brukes, står på den hvite tavlen som befinner seg på høyre side innenfor hovedinngangen. Der vil det stå "Hockeyskolen" og hvilken garderobe dere kan benytte dere av.

 Varner Arena:
Inngang på langsiden D opp fra parkerinshuset.
Her er det garerober. Oppforderer til å skifte og ta på skøyter der.
Her kan barna gå på gulvet med skøyter uten kalosjer.

Foreldrene går så opp på tribunen fra samme sted barna går på isen. 

Hockeydrakt.
Alle får LÅNE hockeyskoledrakter mens de er på skøyte- og ishockeyskolen.
Drakten MÅ leveres tilbake ved slutten av hockeyskolen eller eventuelt dersom barnet slutter før. 
Det vil da bli krysset av at drakten er levert tilbake, dersom drakten ikke leveres tilbake vil dere bli fakturert kr. 250,- etter sesongslutt.


Hver gruppe har sin egen farge, og når barnet flytter opp til neste gruppe bytter barnet drakten sin inn til en ny farge. Dette er stas for barna og gir dem en liten anerkjennelse etterhvert som mestringen øker.
Barna/spillerne vil alltid få låne drakt gratis av klubben, så lenge de er med på ishockey, enten det gjelder skøyte- og hockeyskolen, eller i aldersbestemte lag.