• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- Var helt magisk

Enda en brikke i lagbygget er lagt.

Etter en tøff start på sesongen med skader og sykdom, fikk vi virkelig se Petter Birkheim ta store steg fra januar og ut. I sluttspillet viste han seg som en hardtarbeidende og pucksterk back. Nå har Petter signert en ny kontrakt, denne gangen 1+1.

Sportsjef Vidar Wold er glad for å se at brikkene begynner å falle på plass på backsiden,

- Petter er en back som hadde stor utvikling gjennom sesongen, og innehar ferdigheter som vi manglet litt på backsiden vår. Sterk på puck og spillende, i den forstand at han alltid prøver å være kreativ i spillet med puck. Petter har også bra størrelse, noe som gir han en fordel i nærkampspillet. Målsetningen i sommer er at han skal få lagt et god treningsgrunnlag slik at han forhåpentligvis slipper skader/slitasje gjennom sesongen.

At Birkheim skulle forbli Frisk-spiller var det ingen garanti for. Backen hadde flere tilbud fra andre norske klubber,

- Det er alltid gøy at det er interesse fra flere klubber, men jeg ønsket å bli i Frisk. Jeg har blitt veldig glad i klubben og folka som er her. Samtidig føler jeg at vi har noe på gang her, og at vi kan ta store steg i sesongene som kommer. Det ønsker jeg å være med på.

Birkheim takker også publikum for en innholdsrik sesong,

- Det å spille i Varner Arena har vært helt utrolig. Spesielt i sluttspillet. Supporterne våre lagde fantastisk stemning, både i Sparta Amfi og Varner Arena. Det å spille utpå der, med fullsatt hall, var helt magisk og jeg håper publikum finner veien tilbake i september.

24-åringen gleder seg til å ta fatt på en ny sesong, allerede denne uken,

- Nå skal jeg legge ned alt jeg kan, for å være i best mulig form til sesongen starter. Kroppen brukte langt tid på å komme seg etter skader og sykdom, men jeg følte virkelig at den responderte godt etter jul. Nå skal jeg bygge videre på det, så jeg er best mulig forberedt på den kommende sesongen.

Nå kan du gjøre som Birkeheim, nemlig å sikre deg fast plass på laget hele sesongen. Sesongkort finner du nå for salg her!