• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

- Det betyr ekstra mye

Vi er glade for at enda en Asker-gutt fortsetter i Frisk Asker.

Asker-gutten Tobias Skuterud kom tilbake til Frisk Asker i forkant av forrige sesong. Løperen hadde, som mange andre i laget, en tøff og skadepreget start på sesongen. Likefult ble Skuterud en viktig del av laget, med sin positive holdning og sitt bidrag i garderoben.

Tobias har nå signert en ny kontrakt, og forblir Frisk-spiller ut sesongen 24/25. Sportsjefen er fornøyd med å ha sikret signaturen til løperen,

- Tobias fikk dessverre mye av fjorsesongen ødelagt på grunn av en skade, men viste når han ble frisk at han utfyller en rolle i laget som er viktig for oss. Han er skøytesterk og fysisk spiller, som gjør den rollen han får 100%. Samtidig er Tobias en viktig miljøskaper i laget. Vi er glad for at Tobias har valgt å forlenge med Frisk Asker enda ett år.

Hovedpersonen selv ser frem til å fortsette i Varner Arena,

- Jeg trives veldig godt i Asker og er glad for at jeg skal spille her også kommende sesong. Engasjementet og oppslutningen rundt laget i sluttspillet i år, var helt fantastisk. Det betyr ekstra mye for meg som Asker-gutt. Det er ingenting som slår det å spille for et helt fullsatt Varner Arena.

Videre legger Skuta vekt på klubbens utvikling, siden han var sist,

- Frisk har en blitt en veldig profesjonell klubb, hvor alt ligger til rette for gode prestasjoner. Jeg har veldig tro på fremtiden i Asker, og at man kan bygge videre på fjorårets sesong og forhåpentligvis kjempe i toppen.