• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KAMPDAG LILLEHAMMER

Årets første tur til OL-byen Lillehammer står på dagens agenda for et påskrudd Frisk Asker.

Det er mange av oss som ser frem til lørdagens kamp mot Stavanger Oilers i Varner Arena, men før den tid er det Lillehamringene på Innlandet som skal beseires. Det er ingen enkel sak i seg selv, og gutta må være påskrudd om de skal dra i land tre poeng. Christian Fosse, tildligere Lillehammerspiller, er giret på å ikle seg oransjedrakt i hjembyen,

- Det er den første seriekampen jeg spiller mot Lillehammer i Eidsiva Arena! Det blir gøy og rart på samme tid. Å høre Lillehammerfans bue på meg, har ikke skjedd så ofte - men det skal bli en skikkelig morsom kamp.

Det er liten tvil om at gutta har hatt en nedeperiode den siste tiden, det har Fosse og resten av laget alle intensjoner om å gjøre noe med i kveld,

- Denne kampen er en fin mulighet for oss å komme tilbake på vinnersporet igjen. Vi trenger å vinne denne kampen. Lillehammer har gjort det veldig bra i det siste, sist med å slå Vålerenga. Jeg tror det blir en tøff og jevn kamp, men vi skal gjøre alt vi kan for å ta med oss tre poeng hjem til Varner Arena.

Foruten en Christian Fosse som gleder seg stort til dagens oppgjør er Felix Girard tilbake på is!

Statistikk

Lillehammer befinner seg på en syvendeplass, fire poeng bak de oransjekledde på en femteplass. Da lagene møttes for første gang denne sesongen var det Frisk som gikk av med en knusende 6-1 seier. En rask titt på fjorsesongen viser at Lillehammer trakk det lengste strådet med seier i tre av fem kamper.

Fjordkraftligaens poenghjelm

Under fjorsesongen var det et sjeldent skue å se David Morley uten gullhjelmen. Nå er han igjen tilbake i vante trakter, med 15 poeng (4+11). Rett bak han, med 14 poeng (9+5) finner vi svenske Anton Holm.

For kveldens hjemmelag er det Martin Gran med 16 poeng (7+9) som utmerker seg som den største poengtyven. Hakk i hæl finner vi Nicholas Dineen med 14 poeng (7+7).

Ønsker du å ta turen til Lillehammer for å se hockey, finner du billetter i luka foran Eidsiva Arena eller i Lillehammer sin app. Velger du dog å nyte hockey i sofaen, viser TV2Play som alltid kampen.

Og du? Husk å sikre deg billetter til lørdagens storkamp i Varner Arena når Stavanger Oilers kommer på besøk. Billetter finner du via denne linken.