• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

70 000,- til Bamsefondet!

Årets draktauksjon til inntekt for Bamsefondet er overstått, og det kan ikke kalles for noe annet enn en skikkelig suksess.

For første gang i Frisk Asker sin historie ble det gjennomført en draktauksjon til inntekt for et veldedig formål. Det veldedige formålet er klubbens eget Bamsefond.

Fondet jobber for å tilrettelegge for at flere barn og unge i Asker kommune og regionen rundt skal få mulighet, gjennom økonomisk støtte, å delta i aktivitet på lik linje som andre jevnaldrende. Bamsefondet skal også stimulere andre organisasjoner og idrettslag til å hele tiden jobbe aktivt mot å inkludere flere barn, samt tilrettelegge for deltagelse. Videre skal Bamsefondet også ha som formål å bedre livskvaliteten for utsatte barn. Utover dette skal Bamsefondet også legge til rette for at personer som av ulike helsemessige årsaker ikke kan delta på kamp, skal få mulighet til dette.

- For oss klubb er det viktig å legge våre verdier til grunn i alt vi gjør, også draktauksjonen. Draktauksjonen har alltid vært en kjærkommen inntekt, men da forslaget om at denne inntekten nå skulle gå til Bamsefondet kom, var det ingen tvil om dette var det riktige å gjøre. Vi ønsker, gjennom vårt arbeid, å gi flere barn og unge en reell mulighet til å delta aktivtet og da er det naturlig at vi som klubb bidrar med det vi kan, sier daglig leder Nicolay Sørensen.

Foto: Compass-Group

Tidligere har det hovedsakelig vært privatpersoner som har deltatt i draktauksjonen. Men denne gangen slang også våre samarbeidspartnere Ahlsell og Compass-Group seg med. Begge gikk inn med klekkelige summer og ble til slutt eier av henholdsvis #24 Gustafsson og #57 Nevalainen. Totalt sett innkasserte Bamsefondet 70 000,- som nå går uavkortet til fondets arbeid for barn og unge i utsatte livssituasjoner. Samfunnsansvarlig i Frisk Asker, Thea Loktu, legger vekt på at alle barn burde ha like muligheter til å delta i aktivitet og idrett,

- Disse pengene vil gjøre stor forskjell i livet til mange barn og unge. Det å delta på idrett og aktivitet er en av de viktigste arenaene for mestring, sosial utvikling og tilhørighet. Det at så mange barn i vår region ikke har mulighet til å delta på disse arenaene på bakgrunn av økonomi, ønsker vi å gjøre noe med. Alle barn burde ha et reelt valg, og akkurat det gir disse midlene oss mulighet til å gi de.

Fikk ikke du bydd på drakt, men ønsker å bidra til Bamsefondet da kan du kontakte oss på e-post: [email protected]

Vi takker alle som har bidratt til en vellykket draktauksjon, og hjulpet oss å hjelpe de som kanskje trenger det mest!