• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: STORHAMAR

Vi nærmer oss sluttspill og «vårens vakreste eventyr» med stormskritt. Men før den tid er det tre hjemmekamper i Varner Arena, og først ut: Storhamar. Hedmarkingene jakter nye rekorder, mens vi jakter en fjerdeplass og har alle intensjoner om å stoppe rekordjakten. Det er allerede solgt godt over 2000 billetter. Så her har du en god anledning til å være med på en festkveld i Varner Arena. Billetter finner du ved å klikke her.

Statistikk

Hvis man ser tilbake på ligaens siste 20 kamper, er Storhamar formlag nummer 1, mens vi befinner oss på andreplassen på formtabellen. Utover det er Asker-laget et av få lag som har kapret poeng mot rekord-jagende Hedmarkinger.

I forkant av denne kampen har vi spilt 222 kamper mot Storhamar. Før vi kan avslutte grunnserien 23/24 gjenstår to møter, hvor den ene spilles i kveld og den siste spilles i CC-amfi 9. mars.

EHLs gullhjelm

Det er fortsatt Tobias Lindström som innehar den interne poenghjelmen for hjemmelaget. Svensken står oppført med 44 poeng, etter 19 mål og 25 assist.

For de blå- og gulkledde er det Peter Quenneville som har notert seg for flest poeng med sine 67, etter 30 mål og 37 assist.

Keeperduellen

Mitch Gillam har stått tre av tre mulig kamper etter at han ankom Norge, og ble spilleklar. Om han står dagens kamp er fortsatt ikke klart. Det finner du ut av på våre sosiale medier rundt én time før kampstart. Gillam kan likevel vise til en redningsprosent på 92% i den oransje drakten.

Hans makker, Fayen-Vestavik er ikke langt bak 90.6%. Visste du at Fayen kun er to kamper unna å runde sin kamp nummer 100 i buret for moderklubben?

Storhamars nykommer, Orio, har spilt like mange kamper som Gillam, og står oppført med en redningsprosent på imponerende 98,1%. Hans makker, Stensrud har voktet buret 19 kamper og står med en redningsprosent 92%.

Følg kampen

Som alltid håper vi at du tar turen til Varner Arena, og minner om at du finner billetter her! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.