• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: LØRENSKOG

Gutta er klare for kampen om ukens siste trepoenger.

Etter 12 seiere på 14 kamper er gutta nok en gang klare for å jakte poeng når de retter snuta mot Lørenskog. Så langt denne sesongen har Asker-laget gått av med seier i alle kamper mot Lørenskog, men avgitt ett unødvendig poeng. Nå reiser de til Lørenskog for å revansjere det som kunne kalles en kamp under pari.

Statistikk

Vi står ovenfor kamp nummer 97 mellom kveldens motstandere. Asker-laget står med 58 seiere, mens 4 har endt i uavgjort og 34 i tap. På de ti siste kampene, har Frisk innkassert seieren i samtlige kamper. Lørenskog befinner seg nå på en 8.plass og går mot en sluttspillsplass. Frisk Asker ligger på en 5.plass, men snuser på hjemmebanefordel og 4.plassen.

EHLs gullhjelm

Tobias Lindström, tidligere Lørenskogspiller, bærer fortsatt «gullhjelmen». Han står oppført med 41 poeng, med 19 mål og 22 assist.

Rogalendingen og Lørenskogspilleren Vegar Faret står oppført med 39 poeng, 21 mål og 18 assist.

Keeperduellen

Debuten til Mitch Gillam i den oransje drakten har foreløpig latt vente på seg, men Fayens prestasjon i møte med Oilers stod til gull. Fasit viser at han stoppet over 95% av puckene som kom hans vei. Asker-gutten står nå med en redningsprosent på 90,6%.

For Lørenskog ser det ut til at Nilsson har voktet buret noen få kamper flere enn sin makker Haugum. Førstnevnte står med en redningsprosent på 88,0%, mens Haugum står oppført med 88,4%. Totalt har begge målvaktene sluppet inn 22 mål i møte med Frisk Asker.

Følg kampen

Som alltid håper vi at du tar turen og heier frem gutta! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar i Asker eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.