• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: COMET

Søk ly fra det dårlig været, med en morsom dag i Varner Arena!

Grunnseriens siste lørdagskamp står for tur, når Haldenserne gjester Varner Arena. Etter et knepent tap mot seriemester Storhamar, er gutta klare for å gå ut med høy energi og terpe på overtallsspill. Kampen starter 17.00, men du kan søke ly fra det dårlige været allerede kl. 15.00.

Foajeen vil være fylt av masse morsomme aktiviteter, for både store og små! Billetter til kampen finner du ved å klikke deg inn her.

Statistikk

I dag spilles kamp nummer 48 mot Comet, og fasit viser en overvekt av 37 seire til kveldens hjemmelag. På de ti siste kampene har Asker-laget vunnet samtlige, hvor den største seieren var hele 16-0.

Comet befinner seg nå på en tiende plass og må nå forberede seg på kvalik-spill. Frisk på sin side, ligger på en femte plass og åtte poeng bak Sparta på en fjerdeplass.

EHLs gullhjelm

Lindström fortsetter å ta poeng, noe som har gitt han et snart ti poengs forsprang til neste mann i den interne poengligaen. Svensken står oppført med 19 mål og 26 assist på 42 kamper.

For kveldens gjester er det Herman Kopperud som bærer den interne poenghjelmen. Han står notert med 16 mål og 10 assist på 35 spilte kamper.

Keeperduellen

Keeperduoen Fayen-Vestavik og Gillam kan vise til redningsprosent på henholdsvis 90,6% og 92%. Førstnevnte har til nå et snitt på 2,81 innslupne mål per kamp, mens canadieren har et snitt på 1,73.

Axel Ljung ser ut til å være den soleklare førstespaken for Comet. Han står oppført med en redningsprosent på 87,%, og et snitt på 4,94 innslupne mål per kamp. Hans to makkere – Otter og Høvik står med henholdsvis 88,2% og 82%.

Følg kampen

Det ser ut til å bli en regntung dag i Asker, så vi anbefaler alle å trekke inn i Varner Arena. Billetter får du kjøpt ved å klikke deg inn her! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.