• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: OILERS

Det er duket for et spennende oppgjør i Varner Arena når gutta fortsetter jakten på hjemmebanefordelen i sluttspillet!

Landslagspausen er endelig over! Gutta har fått trent og restituert godt, og er nå klare for siste innspurt på grunnserien 23/24. Vi nærmer oss også 2-årsdagen til Varner Arena med stormskritt! Vi feirer med kake i foajeen, hvor prinsippet om første mann, eller kvinne, til mølla gjelder.

Ønsker du å lære litt om hockey og Varner Arena, kan du være med på "hockey for newbies" fra kl. 17.45 i foajeen. I Sportsbaren blir det quiz og trenerprat fra kl. 17.45.

På dagens agenda står Rogalendingene, hvor målet er 3 poeng, og intensifiering av jakten på hjemme-banefordel i sluttspillet. Alt ligger til rette for en fantastisk kveld i Varner Arena, så få med deg familien, venner, kjæresten og kollegaer og kom på kamp! Billetter får du kjøpt her! Dørene åpner kl. 17.30, mens pucken dropper 19.00.

Statistikk

Vi møter Stavanger Oilers for 122 gang gjennom historien, hvor fasit viser 39 seire, 7 uavgjort og 75 tap. Sist gang lagene møttes i Varner Arena endte det med tre poeng til vertene, mens besøket i Stavanger ble mindre hyggelig for Asker-lagets del. Oilers ligger foreløpig på en tredjeplass på tabellen, 23 poeng bak serielederen. På en femteplass, 9 poeng bak fjerdeplassen, ligger de oransjekledde.

EHLs gullhjelm

Tobias Lindström ser ut til å ta et stadig fastere grep om «gullhjelmen». Svensken står oppført med 40 poeng, etter 19 mål og 21 assist.

For kveldens gjester er det Daniel Kissel som bærer poenghjelmen med 44 poeng, etter 22 mål og like mange assist.

Keeperduellen

For nykommeren Mitch Gillam finnes det foreløpig lite statistikk i norsk sammenheng den inneværende sesongen. Mens for en av hans makkere, Fayen-Vestavik, viser fasiten en redningsprosent på 90,4%.

Henrik Holm er, og har vel lenge vært, Oljebyens foretrukne mann i buret. Redningsprosenten så langt denne sesongen ligger på 91,1%.

Følg kampen

Som alltid håper vi at du tar turen og heier frem gutta. Billetter finner du ved å klikke deg inn her! Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.