• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Løp for de som trenger det!

Torsdag 14. september er det igjen klart for AskerSpurten, i år som i fjor går alt overskuddet til Bamsefondet og arbeidet for å forhindre utenforskap i aktivitet og idrett.

Det er en hektisk uke, både for oss på kontoret og de på isen. Endelig er det duket for seriestart og vi kan ta fatt på det vi alle er så glad i – hockeysesongen.

Til tross for at vi bare er noen skøyteskjær fra serieåpningen, fortsetter Bamsefondet sitt arbeid med å forhindre utenforskap i aktivitet og idrett i nærområdet. Utgiftene øker, og deltagelsen i idrett minsker – noe som har vært en trend siden koronapandemiens utbrudd. Bamsefondet, sammen med sine partnere, ønsker å bidra til at flere barn og unge får et varig godt livsløp, og idretten er en vei til dette (Kilde.

På torsdag er det tid for AskerSpurten igjen, en sentrumsfest med fokus på folkehelse og aktivitet. Her kan man velge mellom å gå, jogge eller løpe 5 eller 10 km. Det arrangeres også et gratis barneløp i sentrum – et arrangement med fokus på aktivitet for barn og unge, som hånd i hanske med Bamsefondets formål. I år, som i fjor, går alt overskuddet til Bamsefondet. Tallene og fasit fra fjorårets løp var at 12 barn i Asker kommune fikk et fritidstilbud dekket et helt år med de midlene som kom inn. I år håper vi på at, vi sammen med dere, kan gi enda flere barn og unge et aktivitetstilbud som resultat av AskerSpurten.

Flere av våre spillere og trenere vil bli å se i og langs løypene, og selvfølgelig kommer vår venn Friskus.

Bli med, for din helse, for folkehelsen og for å bidra til at barn og unge får en bedre hverdag og høyere livskvalitet. Meld deg på her. Starten går i Asker Sentrum, torsdag 14. september. Programmet ser du under.

Vi sees i Asker Sentrum!