• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Løp for de som trenger det!

Torsdag 14. september er det igjen klart for AskerSpurten, i år som i fjor går alt overskuddet til Bamsefondet og arbeidet for å forhindre utenforskap i aktivitet og idrett.

Det er en hektisk uke, både for oss på kontoret og de på isen. Endelig er det duket for seriestart og vi kan ta fatt på det vi alle er så glad i – hockeysesongen.

Til tross for at vi bare er noen skøyteskjær fra serieåpningen, fortsetter Bamsefondet sitt arbeid med å forhindre utenforskap i aktivitet og idrett i nærområdet. Utgiftene øker, og deltagelsen i idrett minsker – noe som har vært en trend siden koronapandemiens utbrudd. Bamsefondet, sammen med sine partnere, ønsker å bidra til at flere barn og unge får et varig godt livsløp, og idretten er en vei til dette (Kilde.

På torsdag er det tid for AskerSpurten igjen, en sentrumsfest med fokus på folkehelse og aktivitet. Her kan man velge mellom å gå, jogge eller løpe 5 eller 10 km. Det arrangeres også et gratis barneløp i sentrum – et arrangement med fokus på aktivitet for barn og unge, som hånd i hanske med Bamsefondets formål. I år, som i fjor, går alt overskuddet til Bamsefondet. Tallene og fasit fra fjorårets løp var at 12 barn i Asker kommune fikk et fritidstilbud dekket et helt år med de midlene som kom inn. I år håper vi på at, vi sammen med dere, kan gi enda flere barn og unge et aktivitetstilbud som resultat av AskerSpurten.

Flere av våre spillere og trenere vil bli å se i og langs løypene, og selvfølgelig kommer vår venn Friskus.

Bli med, for din helse, for folkehelsen og for å bidra til at barn og unge får en bedre hverdag og høyere livskvalitet. Meld deg på her. Starten går i Asker Sentrum, torsdag 14. september. Programmet ser du under.

Vi sees i Asker Sentrum!