• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Mens «Hans» herjet ute, boltret SurfCamp seg i Varner Arena

Da uværet «Hans» meldte sin ankomst, og gjorde gjennomføringen av SurfCamp på Hvalstrand uforsvarlig, ringte det i telefonen til daglig leder Nicolay Sørensen søndag formiddag. På den andre siden av tråden var Jan «Banan» Johansen, sjefen i SurfCamp. For med over 100 påmeldte, og forventningsfulle barn, ønsket Festus å benytte Varner Arena som tilholdssted. Sørensen var på sin side aldri i tvil,

- Da vi fikk telefonen, var det selvsagt at vi skulle stille opp å leie ut våre lokaler i Varner Arena. For oss var det først og fremst viktig at disse barna ikke skulle få sommerens høydepunkt ødelagt av uværet. Som regionens største idrettsklubb, bærer vi et ansvar for å bistå lokalsamfunnet der vi kan.

Både Festus og Frisk Asker hev seg rundt på søndag, og mens gjengen i Festus måtte finne opp kruttet på nytt hva gjelder aktiviteter, begynte organiseringen av områder, rom og bruk for Frisk Asker. Nå har SurfCamp tilbakelagt tre dager i Varner Arena, i ly for «Hans».

- Jeg er imponert over hva de har fått til på kort tid, og hvilken ramme de har skapt for barna. Samtidig må vi innrømme at det er hyggelig å ha arenaen fylt av latter og aktiviteter i en tid det vanligvis er ganske stille, avslutter Sørensen.

Foto: SurfCamp

Etter å ha lagt hodene i bløtt, klarte gjengen i Festus å komme opp med en rekke morsomme og lærerike aktiviteter for barna, samt rigge om på under 12 timer. Når de spente barna møtte opp mandag morgen, var det en smilende Festus-gjeng som kunne ta dem imot med stor entusiasme,

- Vi er svært takknemlige for at Frisk Asker stilte opp på kort varsel, og har gjort det de kan for at vi kan skape en morsom og innholdsrik uke for barna. Det er klart at vi heller skulle brukt tiden ute, men når været er som det er, må vi ta hensyn til sikkerhet og hva som er best for campdeltagerne. Vi strekker oss langt for å ikke avlyse, og vi er svært glad for at Frisk Asker har hjulpet oss til å surfe oss i land, også denne uken.

At barna har hatt en fantastisk uke i Varner Arena er det liten tvil om, bare se på denne gjengen,