• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Mens «Hans» herjet ute, boltret SurfCamp seg i Varner Arena

Da uværet «Hans» meldte sin ankomst, og gjorde gjennomføringen av SurfCamp på Hvalstrand uforsvarlig, ringte det i telefonen til daglig leder Nicolay Sørensen søndag formiddag. På den andre siden av tråden var Jan «Banan» Johansen, sjefen i SurfCamp. For med over 100 påmeldte, og forventningsfulle barn, ønsket Festus å benytte Varner Arena som tilholdssted. Sørensen var på sin side aldri i tvil,

- Da vi fikk telefonen, var det selvsagt at vi skulle stille opp å leie ut våre lokaler i Varner Arena. For oss var det først og fremst viktig at disse barna ikke skulle få sommerens høydepunkt ødelagt av uværet. Som regionens største idrettsklubb, bærer vi et ansvar for å bistå lokalsamfunnet der vi kan.

Både Festus og Frisk Asker hev seg rundt på søndag, og mens gjengen i Festus måtte finne opp kruttet på nytt hva gjelder aktiviteter, begynte organiseringen av områder, rom og bruk for Frisk Asker. Nå har SurfCamp tilbakelagt tre dager i Varner Arena, i ly for «Hans».

- Jeg er imponert over hva de har fått til på kort tid, og hvilken ramme de har skapt for barna. Samtidig må vi innrømme at det er hyggelig å ha arenaen fylt av latter og aktiviteter i en tid det vanligvis er ganske stille, avslutter Sørensen.

Foto: SurfCamp

Etter å ha lagt hodene i bløtt, klarte gjengen i Festus å komme opp med en rekke morsomme og lærerike aktiviteter for barna, samt rigge om på under 12 timer. Når de spente barna møtte opp mandag morgen, var det en smilende Festus-gjeng som kunne ta dem imot med stor entusiasme,

- Vi er svært takknemlige for at Frisk Asker stilte opp på kort varsel, og har gjort det de kan for at vi kan skape en morsom og innholdsrik uke for barna. Det er klart at vi heller skulle brukt tiden ute, men når været er som det er, må vi ta hensyn til sikkerhet og hva som er best for campdeltagerne. Vi strekker oss langt for å ikke avlyse, og vi er svært glad for at Frisk Asker har hjulpet oss til å surfe oss i land, også denne uken.

At barna har hatt en fantastisk uke i Varner Arena er det liten tvil om, bare se på denne gjengen,