• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG STORHAMAR

Siste serierunde, valgdag og mye annet morro står på tapeten!

I dag går grunnspillets siste serierunde av stabelen når gutta møter Storhamar til dyst i fjøset. Hovedtrener Roy Johansen sa etter kampen mot Lillehammer at laget må prøve å få opp tempo i spillet, finne formasjonene og bli bedre i overtallsspillet, slik at man kan få en god følelse inn mot sluttspillet som starter torsdag 14. mars. Kampen har kanskje lite å si for tabellen, men mye å si for det som venter den neste tiden. Billetter til kvartfinalekampene i Varner Arena finner du her!

Statistikk

Før dagens kamp har lagene møtt hverandre 222 ganger. Det har endt i en overvekt av seire til storbyfolket fra Hamar, 136 i tallet. Asker-laget har derimot innkassert 75 seire, mens 11 kamper har endt i uavgjort fra tiden man stoppet etter 60 minutter.

Så langt denne sesongen har poengfordelingen mellom lagene endt med 10 poeng til Storhamar og 2 poeng til Frisk Asker. Det betyr at Asker-laget er det laget som har tatt fjerde mest poeng mot hamarsingene, og så langt det laget Storhamar har tatt færrest poeng mot.

EHLs gullhjelm

Hos de oransjekledde er det Tobias Lindström som blir å se i poenghjelmen. Han har nå notert seg for 44 poeng, hvor 22 er målpoeng og 27 er assist.

For Storhamar er det Peter Quenneville som leder den interne poengligaen. Han står oppført med 72 poeng, etter 33 mål og 39 assist.

Keeperduellen

Keeperduoen Gillam og Fayen-Vestavik kan så langt vise til en redningsprosent på 92,4% og 90,2%. Gillam har voktet buret i fire kamper, mens Fayen kan se tilbake på 31 kamper i buret for moderklubben denne sesongen.

Storhamars to keepere, Stensrud og Orio, kan vise til 92% og 98.1% i redningsprosent. Orio, som er relativt ny i troppen har kun voktet buret tre kamper, mens Stensrud står oppført med 20 kamper.

Følg kampen

Vi håper selvfølgelig at du tar turen og støtter gutta, men får du ikke sett kampen live kan denne følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.

Valg og kvartfinaler

Rett etter dagens runde er gjennomført, er det klart for valg til kvartfinaleserien. For Askerbøringen er Vålerenga og Sparta, på henholdsvis 3. og 4. plass, mulige motstandere.

Valget fungerer på følgende måte, slik tabellen ser ut før siste runde:

  1. plassen (Storhamar) kan velge mellom 8. plass (Lørenskog) og 7.plass (Lillehammer).
  2. plassen (Stavanger Oilers) kan velge mellom de gjenværende av 7. og 8. plassen eller 6.plassen (Stjernen).
  3. plassen (Vålerenga) kan velge mellom gjenværende av de overnevnte og 5. plass (Frisk Asker)
  4. plassen (Sparta) ender opp med det laget som til da ikke er valgt.

Vi kommer selvfølgelig til å oppdatere våre kanaler med informasjon og reaksjoner etter valget. Billetter til de to første kvartfinalekampene i Varner Arena får du kjøpt allerede nå, ved å klikke deg inn her.