• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Sirkelen er sluttet!

Etter åtte sesonger, er han tilbake i oransje og svart.

Patrick Ulriksen så lenge ut til å forbli rogalending, men nå vender den oppofrende backen tilbake til Asker. Backen fikk sin Eliteseriedebut i Frisk Asker under sesongen 2012/13, nå er han tilbake!

Ulriksen kan allerede vise til fire sesonger for Frisk Asker - da i Askerhallen, nå går han for to sesonger i Varner Arena,

- Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Asker, hilse på Roy og gutta. Jeg har jo en del kamper i Frisk allerede, og det er med stor glede at jeg kommer tilbake. Det skal bli gøy å spille med gamle kompiser, da jeg kjenner en del av spillerne på laget allerede.

På spørsmål om hva backen kan bidra med inn i laget, er Ulriksen klar på at han ønsker å ta en lederrolle,

- Jeg er ikke den som snakker høyst eller mest i garderoben, men heller en som leder ved å vise vei på isen. For meg er det viktig å ha konkurranse på trening og ta treningen seriøst, som man må om man skal vinne kamper. Målet er å sette samme standard på trening, som på match.

Ulriksen skal ikke bare få ny arbeidsgiver i Frisk Asker, han skal også ta fatt på ny jobb i Energima. Det har vært viktig for Frisk Asker at hjemvendte spillere får flere ben å stå på, og vi er glade for at Energima også ønsker å bidra til dette.

Sportssjef Vidar Wold er tydelig på at Ulriksen vil være med på å forsterke backrekken,

- Patrick er en spiller vi kjenner godt til, og vet at hans tilstedeværelse og fysiske spill vil bli en viktig del av det defensive spillet. Vi får en spiller som gir 100% i alle dueller, og vil være med på å forsterke spesielt undertallsspillet vårt. Patrick har opparbeidet seg stor erfaring når det kommer til hva det koster og krever for å vinne, både hockeykamper og medaljer. Dette er noe vi håper han skal ta med seg inn i laget, og være med å sette standarden for hva som kreves.

Ulriksen, med familie, er i full gang med å pakke flyttelasset og backen slutter seg til laget i august. Vi gleder oss til å få hele familien hjem til Asker, og ønsker de velkommen tilbake!