• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

JUBEL-FREDAG!

Vi gir oss aldri med jubel-fredag, og denne gangen kan vi ønske hele 2 nye samarbeidspartnere hjertelig velkommen til Frisk Asker, samt 2 re-signeringer. Vi takker for tilliten og ser virkelig frem til overgangen til ny arena!

AMERIKASPESIALISTEN - NORDMANNSREISER

Det er en glede å ønske Line Støber Taraldsen og Nordmanns-Reiser, Amerikaspesialisten og Cruisereiser hjertelig velkommen tilbake til #regionensnettverknummer1. Er du glad i å reise og vil oppleve noe unikt? Amerikaspesialisten Nordmanns-reiser har USA, Canada, Karibien, Mellom-Amerika og Sør-Amerika som spesialfelt, men skreddersyr din drømmeferie også til resten av verden. I tillegg er de eksperter på cruise gjennom brandet Cruisereiser. Alt fra de minste elvecruiseskipene til verdens største cruiseskip gjennom Royal Caribbean International.

Nordmanns-reiser har nå blitt en del av Expert Reiser AS, og kan i tillegg til skreddersøm av feriereiser, tilby spennende Norgesferier, firmaturer til Ski-VM, Marcialonga, Vasaloppet, skreddersydde sykkelturer i inn og utland og mye mer. Skal du på tur, alene eller med firmaet – kontakt oss! De hjelper deg med alt og lager en pakke, slik at du er trygg gjennom pakkereiseloven. Les mer på: www.amerikaspesialisten.no

Kontaktperson for avtalen:

Markedsansvarlig/Online marketing manager, social media & web, Line Støber Taraldsen, mobil: 924 11 178 og e-post: [email protected]

SCG

Det er en glede å offentliggjøre at Strategic Consulting Group (SCG) ved Arne Harket og Mansour Rashidi blir ny Nettverkspartner med #regionensnettverknummer1. Avtalen ble signert på klubbens frokostmøte den 28.september, så de fikk med andre ord en pang-start på samarbeidet.

SCG er et konsulentselskap som jobber mot små og mellomstore norske virksomheter, og gjennom sin unike tilnærming som de kaller "Maximizing Value!", så bistår de virksomheter med å optimere lønnsomhet og aksjonærverdi. Selskapets hovedområder er:

  • Mulighetsanalyser
  • Strategidefinering
  • Implementering
  • Workshops. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Arne og Mansour, og vi ønsker selskapet hjertelig velkommen til Frisk Asker Hockey og #regionensnettverknummer1 . For mer informasjon om selskapet, så sjekk ut deres hjemmeside:www.scgroup.no

Kontaktperson for avtalen:

CEO, Arne Harket, mobil: 970 83 871 og e-post: [email protected]

FESTUS EVENT

Festus Event er et eventbyrå med bred kompetanse og mange års erfaring i bransjen. Festus bistår med alt fra planlegging til gjennomføring av dine eventer, og deres styrke er å produsere kreative idèer til ethvert arrangement! Vi i Frisk Asker har i over 10 år benyttet oss av selskapets tjenester, og har vært med på reisen som har gjort klubbens gode nettverk til #regionensnettverknummer1 Festus Event bistår din bedrift på følgende arrangement: Event - Kick Off – Julebord – Sommerfest - Utleie av Esviken – SurfCamp - Arrangement i inn- og utland. Selskapets slagord er: «We Take FUN Seriously»

Dersom du ønsker å vite mer om Festus Event, så besøk www.festus.no, eller ta kontakt med:

Partner og Salgssjef, Jan Johansen, mobil: 975 08 919 og e-post: [email protected]

TABERNA RAMME

Taberna Ramme AS er en norsk, familieeid grossist av rammer, bilder og speil. I tillegg har selskapet egen produksjon for trykking av bilder/reklame/skilt, samt rammeverksted, og her har de den nyeste teknologien innen flatbed- og fotoprintere og profesjonelle rammemakere. Selskapet har i en årrekke vært samarbeidspartner med Frisk Asker, og har bl.a. levert mye trykksaker, vantreklame, bannere m.m. ifbm spill i GET/Fjordkraftligaen og Champions Hockey League. Taberna Ramme tilbyr et bredt utvalg av rammer, bilder og speil, og de brenner for å levere tidsriktige produkter til konkurransedyktige priser. I tett samarbeid med sine viktigste kunder utvikler de egne sortiment for hver enkelt av dem basert på ønsker og behov. Taberna Ramme følger nøye med på interiørtrendene i Europa, og har gode kontakter og kyndig kompetanse vedr. trender og priser. Alle deres sortimentsvarer lagerføres lokalt i Asker, noe som gir kort leveringstid til kundene.

Produktene forhandles av de største møbel-, foto- og rammeforretninger over hele landet, samt en rekke mindre interiørforretninger og fotografer. Taberna Ramme AS kan levere spesialtilpassede veggdekorasjoner, og tar imot oppdrag fra blant annet kunstnere, arkitekter, hoteller, idrettslag og offentlige institusjoner. Selskapet selger til privatpersoner gjennom butikken «Rammemakeriet», som ligger på Holmen Slipp.

Les på www.taberna.no

Daglig leder, Ole Gerhard Haug, mobil: 926 88 300 og e-post: [email protected]

Vi håper fredagen jubler like mye for deg, som for oss, og nå fortsetter vi nedtellingen frem mot innflytting i ny arena. Les mer om Regionens Nettverk nummer 1: her For full partneroversikt kan de se her

Vil din bedrift også bli samarbeidspartner med Frisk Asker, så ta kontakt med: