• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar

NY KONTRAKT FOR THOMAS VALKVÆ OLSEN

En glad-nyhet som mange nok har ventet på!

I starten av september signerte Thomas en 3-måneders kontrakt som utløper i dag. Thomas har ikke lagt skjul på at han ønsket seg en kontrakt i utlandet, men ville gi 100% i den tiden han skulle spille for oss. Starten ble ikke helt som han hadde planlagt, da han pådro seg en skade og måtte se de første kampene fra tribunen. Når han endelig ble spilleklar tok det ikke lang tid før rusten var borte fra jerna, og allerede i den første kampen mot Stjernen 22. oktober scoret han sitt første av totalt seks mål på åtte kamper.

NY KONTRAKT UT SESONGEN

Nå er det altså klart at partene har kommet til enighet om en ny kontrakt ut sesongen 2020/21, og leder for Sportskomiteen, Dag Høyem, sier seg godt fornøyd med å ha sikret seg en ny signatur fra 27-åringen.

"Thomas har vist at han holder et høyt nivå, og har sklidd godt inn i spillergruppa. Vi er veldig fornøyd med å ha han med på laget videre, og ønsker å rette en stor takk til Frisk Asker Support ved Andreas Gisle som satte i gang en Spleis-aksjon som kommer veldig godt med! Og selvsagt også en stor takk til alle som har bidratt, både av supportere og ikke minst våre samarbeidspartnere! Det viser at vi har mange som har et hjerte som banker for klubben, og det setter vi umåtelig stor pris på", sier Dag Høyem etter at kontrakten med Thomas Valkvæ Hollevik Olsen ble signert i dag.

Nevnte Spleis-aksjon har i skrivende stund samlet inn over 50.000, og det synes vi i klubben er imponerende med tanke på tiden vi er inne i.

Dermed kan Janna og Vidar fortsette med rekka med Valvkæ, Basse og Geheb en stund til!