• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

NY KONTRAKT FOR THOMAS VALKVÆ OLSEN

En glad-nyhet som mange nok har ventet på!

I starten av september signerte Thomas en 3-måneders kontrakt som utløper i dag. Thomas har ikke lagt skjul på at han ønsket seg en kontrakt i utlandet, men ville gi 100% i den tiden han skulle spille for oss. Starten ble ikke helt som han hadde planlagt, da han pådro seg en skade og måtte se de første kampene fra tribunen. Når han endelig ble spilleklar tok det ikke lang tid før rusten var borte fra jerna, og allerede i den første kampen mot Stjernen 22. oktober scoret han sitt første av totalt seks mål på åtte kamper.

NY KONTRAKT UT SESONGEN

Nå er det altså klart at partene har kommet til enighet om en ny kontrakt ut sesongen 2020/21, og leder for Sportskomiteen, Dag Høyem, sier seg godt fornøyd med å ha sikret seg en ny signatur fra 27-åringen.

"Thomas har vist at han holder et høyt nivå, og har sklidd godt inn i spillergruppa. Vi er veldig fornøyd med å ha han med på laget videre, og ønsker å rette en stor takk til Frisk Asker Support ved Andreas Gisle som satte i gang en Spleis-aksjon som kommer veldig godt med! Og selvsagt også en stor takk til alle som har bidratt, både av supportere og ikke minst våre samarbeidspartnere! Det viser at vi har mange som har et hjerte som banker for klubben, og det setter vi umåtelig stor pris på", sier Dag Høyem etter at kontrakten med Thomas Valkvæ Hollevik Olsen ble signert i dag.

Nevnte Spleis-aksjon har i skrivende stund samlet inn over 50.000, og det synes vi i klubben er imponerende med tanke på tiden vi er inne i.

Dermed kan Janna og Vidar fortsette med rekka med Valvkæ, Basse og Geheb en stund til!