• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Søndag Søn 31 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar

NY KONTRAKT FOR THOMAS VALKVÆ OLSEN

En glad-nyhet som mange nok har ventet på!

I starten av september signerte Thomas en 3-måneders kontrakt som utløper i dag. Thomas har ikke lagt skjul på at han ønsket seg en kontrakt i utlandet, men ville gi 100% i den tiden han skulle spille for oss. Starten ble ikke helt som han hadde planlagt, da han pådro seg en skade og måtte se de første kampene fra tribunen. Når han endelig ble spilleklar tok det ikke lang tid før rusten var borte fra jerna, og allerede i den første kampen mot Stjernen 22. oktober scoret han sitt første av totalt seks mål på åtte kamper.

NY KONTRAKT UT SESONGEN

Nå er det altså klart at partene har kommet til enighet om en ny kontrakt ut sesongen 2020/21, og leder for Sportskomiteen, Dag Høyem, sier seg godt fornøyd med å ha sikret seg en ny signatur fra 27-åringen.

"Thomas har vist at han holder et høyt nivå, og har sklidd godt inn i spillergruppa. Vi er veldig fornøyd med å ha han med på laget videre, og ønsker å rette en stor takk til Frisk Asker Support ved Andreas Gisle som satte i gang en Spleis-aksjon som kommer veldig godt med! Og selvsagt også en stor takk til alle som har bidratt, både av supportere og ikke minst våre samarbeidspartnere! Det viser at vi har mange som har et hjerte som banker for klubben, og det setter vi umåtelig stor pris på", sier Dag Høyem etter at kontrakten med Thomas Valkvæ Hollevik Olsen ble signert i dag.

Nevnte Spleis-aksjon har i skrivende stund samlet inn over 50.000, og det synes vi i klubben er imponerende med tanke på tiden vi er inne i.

Dermed kan Janna og Vidar fortsette med rekka med Valvkæ, Basse og Geheb en stund til!