• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Tirsdag Tir 1 September Sept
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

- TAKKNEMLIG FOR AT DET LØSTE SEG

Det er det Thomas Valkvæ Olsen som sier etter at han nå har blitt enig med Frisk Asker om en 3-måneders kontrakt.

Begge parter er fornøyde med å få på plass kontrakten, og selv om Thomas er åpen på at han søker seg utenlands, så er han godt fornøyd med at det løste seg med Frisk.

"Jeg er fornøyd med at det løste seg med Frisk, og selv om dette ikke er helt etter planen min så er jeg veldig innstilt på å gjøre det beste ut av dette", sier Thomas etter at signaturen er på plass.

Thomas har trent sammen med laget helt siden gutta gikk på is, og føler også at han har fått trent godt i hele sommer.

"Jeg føler at jeg er i grei form, og jeg har fått trent bra i hele sommer. Kampen mot Vålerenga viste vel at jeg er i form - men ikke i kampform. Timingen satt ikke helt, men gi meg et par kamper så blir det nok bra."

FÅTT SMAKE PÅ ET HØYERE NIVÅ

Thomas har fått smake på SHL etter at han rykket opp med Leksand, men selv er han ikke helt fornøyd med hva han fikk vist forrige sesong.

"Jeg var dessverre ikke helt der jeg skulle være i sesongen som var. Nivåforskjellen mellom Allsvenskan og SHL var større enn jeg trodde, og i SHL får man ikke så mange sjanser. Så jeg hadde en tung periode i fjor hvor jeg ikke fikk spille for eksempel i Power Play, og jeg trives ikke best i 3. rekka. Men samtidig fikk jeg utviklet sider av spillet som jeg ikke var så god på tidligere, og derfor har jeg nok blitt en bedre allround spiller", fastslår Valkvæ Olsen.

Hvilken rolle ser du for deg at du får i Frisk Asker?

"Jeg trives godt på vingen sammen med Basse, og vi har jo spilt sammen i flere sammenheng tidligere. Han er stor og sterk, og skaper mye rom som jeg kan utnytte med det jeg er god på, som å skyte", sier Thomas, som ikke tar lett på oppgaven det er å ta en plass i laget.

"Jeg skal ta en plass i laget, men det er ikke noe som jeg regner med kommer av seg selv", fastslår løperen som har rukket å bli 27 år. Han har notert seg for 237 kamper i Frisk-drakten allerede, og har i tillegg 48 kamper for Leksand i SHL, og 174 kamper i Hockeyallsvenskan.

GOD BLANDING

Hva synes du om årets utgave av Frisk?

"Det er en god blanding av gammel og ung, og det har jo vært en suksess tidligere. Nå får de unge lære av de gamle, og det tror jeg blir bra!"

Du har signert en kontrakt på 3 måneder, men hva tenker du etter det?

"Nå tenker jeg å ha fullt fokus på Frisk. Jeg skal ut og prestere, så får vi se hva som dukker opp", sier Thomas som ikke legger skjul på at han hadde håpet på en kontrakt i Tyskland. Men nå er det Frisk for 100%.

"Så håper jeg bare at flere får lov til å komme i hallen. Det er mye morsommere å spille med mange tilskuere på tribunen! Hvis ikke blir det litt treningskamp over det", fastslår Thomas. Og vi kan ikke annet enn å si oss enige!

Vi ønsker Thomas velkommen tilbake i Frisk-drakten, og gleder oss til å se han på is sammen med resten av laget!

Thomas på Eliteprospects.com