• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

MÅLTJUVEN HAR SIGNERT!

Vi nærmer oss stadig et komplett lag for sesongen 2022/23. Det nyeste tilskuddet i troppen er en gammel, men god kjenning.

Thomas Valkvæ Olsen startet sin karriere i Frisk Asker og gikk «tigerveien» gjennom junioravdelingen, NTG og opp på A-laget. Han fikk hele fem sesonger i den oransje drakten før han tok turen til det store utlandet - Sverige, Slovakia og Tyskland. Nå er han endelig tilbake, og klar for spill i splitter nye Varner Arena.

Sportssjef Vidar Wold er meget tilfreds med signeringen av Valkvæ Olsen,

- Vi har et uttalt mål om hente tilbake Asker-gutter, og være det foretrukne laget for våre egenproduserte spillere. Det er vi veldig glade for at vi har lykkes med i dette tilfellet. Thomas tilfører laget en spisskompetanse vi har sett etter en stund. I han får vi en måltjuv, som har opparbeidet seg en internasjonal erfaring som vi håper vi kan dra nytte av både i garderoben og på is. Vi forventer at Thomas vil være en av de ledende spillerne i årets tropp.

Det at det var kamp om beinet for å få sikret signaturen til landslagsspilleren er det liten tvil om,

- Vi vet at Thomas er en ettertraktet spiller, både i hjemlig liga og i utlandet. Vi er svært glade for at valget falt på oss, avslutter Wold.

Foto: Finn Eriksen

Valkvæ Olsen har signert en ettårig kontrakt med moderklubben, og ser frem til å ta fatt på den kommende sesongen,

_- Jeg gleder meg veldig til å spille i Frisk igjen. Det er veldig kult med ny ishall, og jeg ser frem til å kalle Varner Arena min hjemmebane. Det ser ut som vi får et meget sterkt lag denne sesongen, og jeg ser frem til å bidra inn med det jeg kan. Jeg tror publikum får se et sterkt Frisklag som er med å kjempe helt i toppen!

Det ser, etter alle solemerker, ut som om vi skal få en riktig så morsom sesong i Varner Arena. Bli med på mora og sikre deg sesongkort i Frisk Asker-appen nå.