• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb

GAMEDAY: MANGLERUD STAR

Ny dag og ny mulighet for tre poeng! Denne gangen tar gutta turen til Manglerud ishall. Pucken droppes 16.00!

Formen

Laget kommer rett fra et intenst og morsomt oppgjør i Stavanger! Tre poeng ga mersmak og det er en påskrudd gjeng som nå tar bussen mot Ring3. Manglerud gikk på et kjempetap i torsdagens oppgjør mot Lillehammer, og måtte se seg slått med hele 6 mål.

Laget

Vi har fortsatt utfordringer på skadefronten. Det helt tydelig at kampkjøret den siste tiden har tatt på. Bjørndal pådro seg brudd i armen under kampen mot Stavanger Oilers og blir ute en god stund. Vi forsterker dermed laget med tilskudd fra NTG/junioravdelingen. Esbjørn Fogstad Vold er usikker, og det vil bli tatt en vurdering tett opp mot kampstart.

Statistikk

Av de siste fem kampene mellom Frisk Asker og Manglerud Star har Askerbøringene gått av med seieren i 4 av dem. Vi har scoret hele 9 mål mer enn vi har sluppet inn, med en målforskjell på 25-14.

Manglerud står oppført med to poeng etter 11.runder. Når det gjelder indviduelle oppnåelser, kan Robyn Syversen skilte med 8 poeng totalt og er dermed deres poengkonge. Frisk kan på sin side vise til 18 poeng, bare to poeng bak tredjeplassen. Utover dette viser det seg vanskelig å frarøve Viktor Granholm "gullhjelmen". Med hele 17 poeng, hvorav 7 scoringer og ti assist, troner han toppen av poeng-tabellen i Askerhallen.

Dommere

Dagens hoveddommere er Per Gustav Solem og Jørn Mccall. Med seg som linjedommere har de Joachim Sverre Hansen og Håvar Dahl.

Hvor skal du se kampen?

Vi håper så mange som mulig tar turen til Manglerud for å støtte laget. Kampen kan også nytes på Blue Line Sportsbar i Asker Sentrum! Der finner du et godt utvalg av deilig retter som gir glede til både store og små.