• Hovedpartnere

  Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Virksomhetside og verdier

Virksomhetside

Vi i Frisk Asker er stolte over vår ungdomsvirksomhet. Klubben fylte 100 år i 2022 og vi ønsker å fortsette å utvikle oss for å bli endra bedre. Vi er en virksomhet i stadig forandring og utvikling, men målet er alltid det samme: å la barn og ungdommer få en aktiv og meningsfylt fritid som man elsker å tilbringe sammen med andre i et positivt miljø. Et miljø, der vi sammen skaper en livslang interesse for ishockey og Frisk Asker. Hos oss er målet at alle skal føle seg velkomne og bli sett. Alle skal bli tatt imot likt, og vi gjør ingen forskjell på mennesker. For oss er hele individet viktig, ikke bare ishockeyspilleren. Vi skal utdanne og utvikle mennesker. I Frisk Asker skal barna og ungdommene fostres til å bli gode mennesker og få med seg sosiale verktøy som hvert individ skal bære med seg livet ut. Vi støtter og oppmuntrer våre jenter og gutter til å holde på med andre idretter i tillegg til ishockeyen, for å få de beste forutsetningene til å lykkes. I Frisk Asker Jr driver vi bredde og eliteidrett. Her skal ALLE være med og finne sin plass. Vi ekskluderer ingen før u18 elite da vår elitevirksomhet begynner i samarbeid med Frisk Asker Elite og NTG-Bærum.

Frisk Asker JRs reise mot å bli «Norges beste miljø for barn og unge» startet sommeren 2021. Under de neste årene kommer mange organisasjonsforandringer til å føre til positive konsekvenser for alle aktive i foreningen. I Frisk Asker Jr arbeider vi for en felles oppfatning om hvordan barn og unge skal ha et så trygt miljø som mulig, der man kan utvikles ut fra sitt nivå. Alle barn og unge er alles barn og unge, og ledere/trenere støtter hverandre daglig for å ha et så godt samarbeid og forståelse for hverandres virksomheter som mulig. Dette betyr at man som aktiv utøver skal føle seg trygg med hvilken som helst av våre ledere. Frisk vil skape en likeverdig organisasjon der alle kan oppleve det å bli tatt imot på en måte som skaper trygghet og tillit på gruppe- og individnivå. Med trygghet skapes også muligheter til utvikling og utvikling på flere stadier er en nøkkelfaktor i klubbens arbeid mot å bli _Norges beste miljø for barn og unge. _

Hele barnet og ungdommen

I Frisk Asker jobber vi med et helhetsperspektiv rundt våre aktive. Vi vil støtte våre aktive likt mye sportslig som når det kommer til sosial utvikling. For oss er det like viktig å være en god kamerat som å være en god ishockeyspiller. Vi som klubb er opptatt av at barna og ungdommene våre har gode resultater og opplevelser på skolen. Skolen er en arena for utvikling. Drømmen om å bli profesjonell ishockeyspiller oppfylles ikke for alle. Derfor er det viktig å ha en god skolegang i ryggsekken for å ha gode muligheter utenfor idretten også. Vi vil skape en livslang interesse for barn og unges idrett, hvilket innebærer at vi arbeider med våre aktive på organisasjons- gruppe- og individuelt nivå. Rundt Frisk Asker finnes det et nettverk med nærliggende klubber, som skal bidra til en livslang interesse for idrett og gjøre det mulig for våre aktive å fortsette med idrett. Nettverket har jevnlig kontakt, for et godt samarbeid og arbeider for å utveksle kunnskap og erfaringer. Målet er å skape muligheter for at alle barn og unge i klubben kan og ønsker å fortsette å spille ishockey på sitt nivå.

Våre verdier

Proft

 • Jeg er grundig med detaljer og stiller godt forberedt
 • Jeg respekterer oppgaven og er fokusert
 • Jeg skiller mellom lek og alvor

Raust

 • Jeg ser alle
 • Jeg gir av meg selv og deltar
 • Jeg er inkluderende

Samspilt

 • Jeg respekterer andres tid
 • Jeg er en lagspiller, både på og utenfor banen
 • Jeg setter laget og klubben foran meg selv