• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #2

Gutta er klare for revansj!

Endelig er det klart for sluttspillets første kamp i Varner Arena, og ut ifra billettsalget ser det ut til å bli en stemningsfull aften. Billetter kan du sikre deg her!

Den første kampen i kvartfinaleserien endte med et knepent 2-1 tap. Sportsjef Vidar Wold så likevel ingen grunn til å henge med hodet,

-Vi kommer har ut og leverer en førsteperiode som kanskje er årsbeste. Vi er fysisk overlegne, skaper mye sjanser, men får ikke helt den uttellingen vi hadde håpet på. Sett kampen over 60 minutter, synes jeg vi var det beste laget, skaper mest og har bra trykk i Spartas sone. Nå håper jeg alle tar turen til Varner Arena, og at vi kan gjenskape det trykket supporterne våre lagde i Sparta Amfi.

Battery-poenghjelm

Den interne poenghjelmen går nå videre fra Tobias Lindström til Michael Haga etter hans elleville scoring under første kvartfinalekamp i Sarpsborg.

For særpingene, er det heller usikkert ettersom hele fem spillere står oppført med ett poeng.

Keeperduellen

Mitch Gillam kan vise til en solid fremføring i årets første kvartfinale. Fasit viser 22 redninger og 91.7% i redningsprosent.

Sparta-keeper Balizs så ut til å spise alt som kom hans vei i den første kampen. Hele 35 skudd rettet han, noe som førte til en redningsprosent på 97,2%.

Følg kampen

Ingenting er bedre enn et folksomt Varner Arena, så her er det bare å ta turen. Billetter får du kjøpt ved å klikke deg inn her, eller besøke Tigershoppen i Varner Arena fra kl. 16.30. Får du ikke anledning til å dra, kan kampen følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.