• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SEMIFINALE #5

Gutta er klare for å reise kjerringa når semifinale #5 går av stabelen i CC-Amfi.

Med kniven på strupen, og revansjelyst, tar gutta turen til CC-Amfi for den femte semifinalekampen mellom Frisk Asker og Storhamar. Så langt leder Storhamar 3-1 i kamper, og det er derfor vinn eller forsvinn for Asker-laget når pucken droppes kl. 19.15.

Supporterklubben setter opp buss, og vi håper du blir med for å gi gutta det lille ekstra dyttet i ryggen. Påmelding til busstur finner du her.

Battery hjelmen

For Frisk Asker er det fortsatt #85 Michael Haga som er poengkongen, med sine syv poeng. Asker-gutten har sørget for tre scoringer og fire assist så langt i sluttspillet.

For de blåkledde er det fortsatt #17 Eirik Salsten som står øverst på poengtabellen, med sine tolv poeng. Han kan vise til fem mål og syv assist.

Keeperduellen

Mitch Gillam har vært de oransjekledde sin sisteskanse i hele sluttspillet. Så langt kan han vise til en redningsprosent på 92% og et snitt på 2.30 innslupne mål per kamp.

Stensrud har voktet buret i tre av de fire kampene mellom Frisk Asker og Storhamar. Unggutten kan vise til en redningsprosent på 90.9% og et snitt på 1.74 innslupne mål per kamp.

Følg kampen

Med kniven på strupen trenger vi deg på tribunen! Vi anbefaler supporterbussen som reiser kl. 16.00 fra Varner Arena, og påmelding til den finner du ved å klikke deg inn her. Billetter til kampen får du kjøpt i SIL-appen. Får du ikke anledning til å dra, kan kampen følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.