• Hovedpartnere

    Partnere

SPISE I VARNER ARENA?

På hver hjemmekamp i Varner Arena serveres det gode og hjemmelagde måltider på vårt eget kjøkken.

RESTAURANTEN

Restauranten er delt i tre nivåer, med totalt 144 sitteplasser. Vi har et bredt utvalg av 2-mannsbord, 4-mannsbord og 6-mannsbord fordelt over tre nivåer. Restauranten er plassert ute i arenaen, på kortsiden av isen og har en magisk utsikt til kampen. Maten serveres 1.5 timer før kampstart, og vil stå fremme til femten minutter ut i kampen.

BOOKING AV BORD I RESTAURANT

I Varner Arena er vil du finne et rikt utvalg i restaurantens buffet! Du finner menyen på lenken under, inne på hver kamparrangement.

Booking av bord i restauranten kan gjøres her. Billettene og maten betales forskuddsvis.

PRISER

Pris for mat, per person.

Billetter inngår ikke i prisen

  • Voksen 415,-
  • Barn 0-12 år 160,-

BOOKING AV BORD FOR SESONGKORTHOLDERE I SERIESPILL

Dersom du har sesongkort og kjøper restaurantplass, betaler du kun for middag. Ved kjøp av bord i restauranten, vil du få tildelt disse plassene under hele kampen. Plassene tilhørende ditt sesongkort vil dermed bli frigjort for salg den aktuelle kampen. Dersom du ønsker å bestille billetter i restauranten, ber vi deg ta kontakt med oss på [email protected]

BOOKING AV BORD FOR ORDINÆRE SESONGKORTHOLDERE I SLUTTSPILL

Dersom man ønsker å booke bord i restauranten i sluttspillet, gjøres dette gjennom TicketCo. Billetten og maten betales da gjennom bestillingen, og ikke gjennom forkjøpsretten på sesongkortet.

HAR DU FRISK ASKER+ OG ØNSKER BORD I RESTAURANTEN?

Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss på [email protected], slik at vi kan frigi ditt sete og tildele deg plass i restauranten.

MERCEDES-BENZ LOUNGE

Alle VIP-kortinnehavere kan spise i Mercedes-Benz Lounge før kamp. Dersom du ønsker å nyte et bedre måltid før kamp, ber vi deg sende en hendvendelse til [email protected]

Oppgi antall, betalingsmetode og hvor vidt du er samarbeidspartner eller privatperson med VIP-kort.

Pris og betaling

Er du samarbeidspartner eller privatperson og har VIP-kort er pris per person er 415,-. Dersom du er privatperson betaler du på stedet, og vil dermed få utdelt matbånd. Samarbeidspartnere har anledning til å få faktura, men kan også betale på stedet dersom det er ønskelig.

Vi gleder oss stort over at vi nå kan ta i mot stadig flere bespisende gjester i Varner Arena.