• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan

KAMPDAG: GRÜNER

Dagens kamp har litt av en ramme, for det er ikke bare hockey som er i fokus! Som du ser er programmet for dagen lagt til rette for at barna skal få litt av en morsom dag i Varner Arena. Billetter, både til restauranten og vanlige seter finner du via denne linken.

En hektisk hockeyuke nærmer seg slutten. Så langt viser uttellingen 3 av 6 mulige poeng, men etter kveldens kamp er Assistentrener Simon Stolt Wang klar på at gutta skal ha hanket inn 6 av 9 mulige,

- Det er en kamp hvor vi må tåle å være favoritten, men vi ønsker ikke å vike fra vårt spill. Vi tar oppgaven på stort alvor, og ønsker å levere en god sportslig prestasjon mot Grüner. Vi går for seier i kveld!

Tilbakeblikk

Hvis man skal se på fjorårets, og Grüners prestasjoner så langt denne sesongen, er det liten tvil om at Stolt Wang har rett i at de oransje er å anse som favoritter. Hjemmelaget fikk full uttelling mot kveldens gjester under fjorårets sesong, og stod med en slående målforskjell på 32- 13.

Poenghjelm

Med 4 mål, 2 assist og en total på 6 poeng er det Anton Holm som blir å se i Fjordkraft-ligaens poenghjelm. Svensken har vist seg målfarlig, og forhåpentligvis vil poengstatistikken hans se noe annerledes ut etter kampen. Hos gutta fra Løkka er det Henrik Olovsson som blir bærer av den sorte og gull-fargede hjelmen, med totalt 3 poeng.