• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KAMPDAG: GRÜNER

Dagens kamp har litt av en ramme, for det er ikke bare hockey som er i fokus! Som du ser er programmet for dagen lagt til rette for at barna skal få litt av en morsom dag i Varner Arena. Billetter, både til restauranten og vanlige seter finner du via denne linken.

En hektisk hockeyuke nærmer seg slutten. Så langt viser uttellingen 3 av 6 mulige poeng, men etter kveldens kamp er Assistentrener Simon Stolt Wang klar på at gutta skal ha hanket inn 6 av 9 mulige,

- Det er en kamp hvor vi må tåle å være favoritten, men vi ønsker ikke å vike fra vårt spill. Vi tar oppgaven på stort alvor, og ønsker å levere en god sportslig prestasjon mot Grüner. Vi går for seier i kveld!

Tilbakeblikk

Hvis man skal se på fjorårets, og Grüners prestasjoner så langt denne sesongen, er det liten tvil om at Stolt Wang har rett i at de oransje er å anse som favoritter. Hjemmelaget fikk full uttelling mot kveldens gjester under fjorårets sesong, og stod med en slående målforskjell på 32- 13.

Poenghjelm

Med 4 mål, 2 assist og en total på 6 poeng er det Anton Holm som blir å se i Fjordkraft-ligaens poenghjelm. Svensken har vist seg målfarlig, og forhåpentligvis vil poengstatistikken hans se noe annerledes ut etter kampen. Hos gutta fra Løkka er det Henrik Olovsson som blir bærer av den sorte og gull-fargede hjelmen, med totalt 3 poeng.