• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SEMIFINALE #1

Vi møter byfolket fra Hamar til første semifinalekamp.

Endelig er den lange ventetiden over, og vi kan ta fatt på semifinalene. Den første kampen går av stabelen i CC-amfi, allerede i dag kl. 16.00.

Statistikk

Sist gang lagene møttes i et sluttspill var året 2019. Året hvor kaptein Petter Kristiansen kunne sende hele Askerhallen i jubelrus og løfte kongepokalen.

I nyere tid, siden vi rundet år 2000, har lagene møttes syv ganger i sluttspill, hvor tre av gangene har vært i nettopp semifinaler. Historien viser at det har vært ganske jevnt i sluttspillseriene mellom disse lagene. I fire av oppgjørene er det byfolket fra Hamar som har trukket det lengste strået, men nå har Asker-laget alle intensjoner om å utligne til 4-4 i den statistikken.

Men skjønt enige kan alle Frisk Asker og Storhamartilhengere være om at sluttspill mellom disse lagene pleier å by på mye krydder, høy intensitet og fryktelig morsom hockey.

Battery gullhjelm

For Asker-laget er det fortsatt Thomas Valkvæ Olsen som blir å se i poenghjelmen, etter han har notert seg for fem poeng i kvartfinalene, etter 3 mål og 2 assist.

For Storhamar er det Peter Quenneville som har sikret seg poenghjelmen, etter syv poeng – hvor 2 er mål og 5 assist.

Keeperduellen

Gillam har voktet buret for de oransjekledde hele kvartfinalen, noe som har resultert i en redningsprosent 93.7% og 8 innslupne mål mot Sparta.

I Storhamarleieren har både Alex Orio og Markus Stensrud voktet buret. Førstnevne står oppført med en redningsprosent på 89.5%, og 4 innslupne mål mot Lørenskog. Stensrud på sin side står med 88.2% i redningsprosent og 4 innslupne mål mot samme motstander.

Følg kampen

Er det en ting vi vet, så er det at mye liv og publikum gir energi til laget, og nå trenger de deg på tribunen! Hopp på supporterbussen, påmelding finner du her. Billetter får du kjøpt i SIL-appen. Får du ikke anledning til å dra, kan kampen følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.