• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VM-klart landslag i Varner Arena!

Siste oppkjøring før VM er rett rundt hjørnet for det norske herre-landslaget.

Vi nærmer oss VM i Riga, men før den tid skal en tilnærmet full VM-tropp spille to viktige landalagskamper i Varner Arena. Kampene spilles 5. og 6. mai, mot Frankrike. VM i Riga blir den nye landslagssjefen, Tobias Johanssons styrkeprøve. At landslagstreneren som stå foran sin VM-debut håper på et stemningsfylt Varner Arena er det ingen tvil om,

- Dette blir generalprøven for oss, og en av de viktigste kampene vi spiller før VM. Da blir oppbakkingen i Asker og Varner Arena ekstremt viktig for at vi skal være så forberedt som mulig til VM-start. Vi vil selvfølgelig kjenne støtte, men samtidig få en vane av å spille foran folk med forhåpentligvis høye forventinger om prestasjon. Vi er stolte av og har stor tro på det vi holder på å produsere i form av neste generasjons spill og spillere, og vil selvfølgelig vise dette frem for det norske publikummet.

Foto: Mathias Dulsrud/NIHF

Vi håper at du tar turen, og blir med på å skape den best mulige oppkjøringen til VM for gutta! Billetter til kampene finner du her.

Priser

Voksen 150,-

Barn 65,-

Student/Honnør 90,-

Restauranten, fra 220,-

Restauranten

Restauranten vil holde åpen og har en utsøkt meny begge dager. Menyen for kampen fredag 5. mai finner du her. Ønsker du å spise i restauranten lørdag 6. mai, finner du menyen her.

Dette er en unik mulighet til å se et nesten reiseklart landslag, med store norske profiler, på hjemmeis! Vi håper du blir med på å skape den perfekte oppkjøringen før gutta skal ut å spille med flagget på brystet.