• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

«Stolt sponsor av hverdagen» forlenger samarbeidet!

SpareBank 1 Østlandet forlenger samarbeidsavtalen med Frisk Asker for to nye år. - Vi har vært en del av hverdagen til Frisk siden 2010, og vi gleder oss til veien videre, sier Tommy Stenersen, KAM i SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet har rundt 200 avtaler med lag og foreninger på Østlandet. Hensikten er å bidra til å skape en aktiv, sosial og inkluderende hverdag for folk i alle aldre. Samarbeidet med Frisk Asker er en viktig del av dette arbeidet.

- Varner Arena har blitt en møteplass for hele regionen. I tillegg til å ha et elitelag som kjemper i toppen av Fjordkraft-ligaen, sørger man for aktivitet for barn og unge gjennom junioravdeling og Superlaget. Bamsefondet er også noe vi aktivt støtter opp om og heier på, forteller Stenersen.

For noen år siden etablerte Frisk Asker Bamsefondet. Hensikten med Bamsefondet er sørge for at barn som står utenfor idretten på grunn av økonomi inkluderes.

– Vi vet at barn som står utenfor idrett og aktivitet ofte står utenfor i andre deler av livet også. Å være med i organisert aktivitet har mye å si for barn og unges utvikling av ferdigheter og sosiale egenskaper, sier Thea Amanda Loktu, samfunns- og kommunikasjonsansvarlig i Frisk Asker.

I fjor endret man på strukturen på Bamsefondet, slik at man kan søke støtte til enkeltindivider som står utenfor idretten. 7,5 % av alle barn i Asker kommune lever i vedvarende lavinntektsfamilier, og det er disse vi ønsker å hjelpe, forteller Thea.

For å sikre midler opprettet Bamsefondet en Spleis for SpareBank 1 Østlandets tilskuddsordning «Alle Henda», og nylig mottok de en tildeling på 50.000 kroner. Alle Henda er en tilskuddsordning fra SpareBank 1 Østlandet. Klubb- og foreningslivet er en viktig del av lokalsamfunnet, og Alle Henda er etablert for å styrke og ivareta dette. Inntil 10 millioner kroner skal i høst deles ut til allmennyttige formål på Østlandet, og prosjekter som er rettet mot barn og unge vil bli prioritert.

Foto: SpareBank 1 Østlandet

De frivillige skal hylles

2022 er frivillighetens år, og som alle andre klubber og idrettslag i Norge er Frisk Asker også avhengige av hjelpende hender for å få driften til å gå rundt.

– Uten frivilligheten hadde ikke vi vært her, og uten frivillighet er vi ikke i stand til å drive. Det gjelder alt det vi gjør her. Vi har mellom 40 og 80 frivillige på hver kamp, og frivillige som også jobber her på daglig basis med forskjellige oppgaver. Jeg startet her selv som frivillig, sier Thea.

Torsdag 8. desember gjennomfører SpareBank 1 Østlandet og Frisk Asker derfor «Frivillighetskampen» når Sparta gjester i Varner Arena. Over 200 frivillige fra lag og foreninger i nærområdet inviteres til kamp.

- Vi håper det blir en fin ramme rundt kampen, at de frivillige som møter opp for seg en pust i bakken i en hektisk hverdag, og at de opplever at de virkelig blir satt pris på. Vi bidrar etter beste evne i mange lag og foreninger, men det er frivilligheten i idretten som virkelig drar lasset, avslutter Stenersen.