• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

KAMPDAG OILERS

I kveld kommer serielederen, i en rekordjevn sesong, på besøk. Kun fire poeng skiller kveldens hjemme og bortelag.

Vi nærmer oss for alvor sluttspurten på årets sesong, og posisjoneringen inn mot sluttspill er virkelig i gang.

De som leste Budstikka i går kunne se at troppen preges av noe sykdom. Laget lar seg likevel ikke knekke av dette og er klare for et intenst og jevnt oppgjør! Kveldens tropp finner du på våre sosiale medier, rundt én time før dropp.

Statistikk

Før pucken droppes klokken 19.00 i kveld, er det tilbakelagt hele 115 kamper mellom de oransjekledde og rogalendingene. Dette innebærer både overtidsseieren til Frisk under åpningen av Varner Arena 19. feburar 2022, og ikke minst det første tapet til Stavanger Oilers i egen storstue, i 2012. Statistikken viser likevel at Oilers har hatt et lite overtak på Frisk siden deres opprykk i eliteserien i 2003/04. Samtidig er det liten tvil om at kampene mellom kveldens rivaler har vært fylt av intensitet og spenning. Alt ligger til rette for at også det blir stikkordene for kveldens kamp.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Etter en målrik kamp i Lillehammer forrige uke, har både David Morley og Hampus Gustafsson gjort et byks på den individuelle poengligaen. Førstnevnte står nå oppført med 38 (10+28) poeng, et snitt på 1,4 poeng per kamp. Svenske Gustafsson har spilt noen flere kamper enn Morley, samt har en noe lavere poengfangst på 36 (10+26) poeng. Dermed står han med et snitt på rett over 1,1 poeng per kamp.

Hos Stavanger Oilers er det Dan Kissel som troner den interne poengligaen med 32 (12+20) poeng. Nysignerte Nick Dineen følger rett bak med 31 (11+20) poeng.

Vi sier det til det kjedsommelige, men hockey er best live! Billetter kan du sikre deg via denne lenken. Får du ikke tatt turen kan du skru på TV2 Sport2 fra klokken 18.30 og følge hockeystudio og kampen fra sofaen.