• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

FAMILIEHJELP NY SØLVPARTNER

Før vi tar helg, så er det på sin plass med en ordentlig hyggelig nyhet. En nyhet om et annerledes samarbeid, og en litt annerledes partner: Vi ønsker Familiehjelp hjertelig velkommen til Frisk Asker!

Daglig leder Lars Fengsrud er stolt over samarbeidsavtalen som er signert, og sier følgende:

– Familiehjelp ønsket å bli en del av Frisk Asker-familien først og fremst for å kunne gi barn og ungdom gode opplevelser under kampene i Askerhallen.

– Vi ønsker samtidig å gi noe tilbake til samfunnet generelt og lokalsamfunnet spesielt, og da var det helt naturlig for oss å ta kontakt med Frisk Asker Hockey. Vi gleder oss til å kunne ta med barn, unge og familier på kamp i «Balkongen vår» og vise de sporten som vi også er veldig interesserte i, sier Fengsrud.

– Frisk Asker sine verdier er samtidig helt i tråd med våre, og det å være proffe, rause og samspilte er noe vi streber etter hver eneste dag. Ikke minst ser vi også en enorm nytteverdi i å bli kjent som en lokal bedrift, med lokal forankring, vi gleder oss til å være en del av regionens nettverk nummer 1, og til å bli kjent med partnerne. I tillegg ønsker vi å bli kjent med alle som på en eller annen måte er tilknyttet klubben, det være seg junioravdelingen, spillere eller foreldre, sier Thomas Edvardsen.

Familiehjelp ser stadig etter nye familier å samarbeide med, og vet veldig godt at hockeyfamilier er familier med store ressurser, som er vant med mye logistikk, oppfølging av aktiviteter. Og nettopp hockeyfamilien er en type familie som kan passe som nettopp som; familiehjem. Så, dersom du kjenner noen som har lyst til å bidra, ta kontakt med Familiehjelp, og ta del i dette viktige arbeidet!

Familiehjelp blir også av og til å se i arenaen med egen stand på kampdag, og har du spørsmål, eller lurer på noe er det jo bare å slå av en prat der. Eller ta kontakt på mail eller telefon. (se kontaktinformasjon under)

Om Familiehjelp AS

Familiehjelp er et privat barnevernstiltak som jobber på oppdrag fra barneverntjenester i kommune og stat. Familiehjelp driver ungdomshjem, har beredskapshjem og familiehjem, samt driver omfattende hjelpetiltak hjemme hos familier. www.familiehjelp.no

For mer informasjon kontakt: Lars Fengsrud Daglig leder og grunnlegger Mobil: 91 35 99 44 E-post [email protected]

Thomas Edvardsen Rekrutteringsansvarlig Mobil: 90 68 59 72 E-post: [email protected]