• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Bamsefondets stipend!

Bamsefondet skal dele ut et stipend til et idrettslag eller en organisasjon/institusjon, og nå ber vi deg om tips!

Bamsefondet er i stadig vekst, og hver måned deles det ut midler til enkeltpersoner, slik at de skal kunne få delta i idrett og aktivitet. En viktig del av Bamsefondets arbeid er også å jobbe for at organisasjoner, institusjoner og idrettslag kan skape et mangfoldig tilbud, hvor inkludering står i høysetet. I disse tider er det dessverre mange barn som står helt og holdent uten et fritidstilbud, og mange aktivitetsarrangører står uten midler til å kunne bidra til inkludering og mangfold i idretten.

Nå begynner vi å nærme oss tiden på året hvor Bamsefondet skal dele ut én større sum, i størrelsesordenen 40 000- 60 000,- til et idrettslag eller en organisasjon/institusjon som jobber i tråd med Bamsefondets verdier. Formålet med denne tildelingen er å gi organisasjoner, idrettslag og/eller institusjoner midler, som skal stimulere til aktivitet. Mottakerens arbeid skal være med på å skape et tilbud som tar sikte på et inkluderende og mangfoldig felleskap i idretten og/eller aktiviteten. Tildelingen kan også gis til institusjoner og organisasjoner som på ulikt vis jobber for å bedre levevilkår og har fokus på folkehelse.

Dersom du kjenner til en organisasjon, et idrettslag eller en institusjon som jobber for å skape et mangfoldig tilbud, tips oss gjerne ved å sende e-post til [email protected]. Gi oss gjerne litt informasjon om hvem de er, hva de jobber med og på hvilken måte midlene fra Bamsefondet kan bidra til et mer mangfoldig og inkluderende aktivitetstilbud i Asker og omegn.

Bamsefondet vil fortsette jobben med å bidra til at flere barn og unge har et fritidstilbud, og takker for de som måtte ta seg tid å komme med forslag!