• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KVARTFINALEMOTSTANDER ER KLAR!

Seriespillet er et tilbakelagt kapittel, og nå er det endelig tid vårens vakreste eventyr! Mer informasjon og Vidar Wolds reaksjon kan du lese her!

Etter tirsdagens kamp ble det klart at vi møter Vålerenga i kvartfinalene. Vi har allerede startet billettsalget, så du kan sikre deg billett til kvartfinalekamp #2 og #4 ved å klikke deg inn på Friskasker.TicketCo.events.

Historisk tilbakeblikk

Mens vi venter på at den første pucken i sluttspillet skal droppes, tar vi et lite historisk tilbakeblikk i sluttspillkampene mellom Frisk Asker og Vålerenga.

Sluttspillhistorikken mellom Frisk Asker og Vålerenga har tidvis vært vond og lang, sett med oransje øyne. Den virkelige endringen, og oppturen, kom i 2017 da Asker-laget slo ut Vålerenga med 4-2 i kamper i kvartfinalene og tok seg hele veien til finalen. Derfra og ut har møtet med Vålerenga i sluttspillet, vært utelukkende positivt. For i 2019 var det igjen de to lagene som møttes, denne gang i semifinaler og i likhet med 2017, var det Frisk som senket Oslo-laget med en målforskjell på hele 23-14!

Vidar Wold ser frem til møte Oslo-laget

Kampoppsett kvartfinaler

Foreløpig er det bare fire kamper som garantert spilles:

Fredag 3. mars kl. 19.00, Vålerenga vs. Frisk Asker, Jordal Amfi Søndag 5. mars kl. 17.00, Frisk Asker vs. Frisk Asker, Varner Arena Tirsdag 7. mars kl. 19.00, Vålerenga vs. Frisk Asker, Jordal Amfi Torsdag 9. mars kl. 19.00, Frisk Asker vs. Vålerenga, Varner Arena

Dersom det spilles flere enn de fire overnevnte kampene, vil kampoppsettet se slik ut:

Lørdag 11. mars kl. 16.00, Vålerenga vs. Frisk Asker, Jordal Amfi Mandag 13. mars kl. 19.00, Frisk Asker vs. Vålerenga, Varner Arena Onsdag 15. mars kl. 19.00, Vålerenga vs. Frisk Asker, Jordal Amfi

Gratisbuss til Jordal, hele kvartfinaleserien

I samarbeid med SpareBank1 Østlandet, stolt sponsor av hverdagen, vil det bli satt opp gratisbuss til alle bortekamper i kvartfinaleserien. Mer informasjon om avreisetider, påmelding og lignende vil komme på hjemmesiden, og i våre sosiale medier, samt Facebook-gruppen til Frisk Asker Support.

På den første kvartfinalekampen i Varner Arena kan du oppleve vår nye intro! Dessuten vil det bli fullt av liv i foajeen, med livemusikk, konkurranser, aktiviteter for store og små. Det blir quiz og trenerprat i Sportsbaren! Sikre deg dine billetter via denne lenken, nå!