• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALEMOTSTANDER ER KLAR!

Seriespillet er et tilbakelagt kapittel, og nå er det endelig tid vårens vakreste eventyr! Mer informasjon og Vidar Wolds reaksjon kan du lese her!

Etter tirsdagens kamp ble det klart at vi møter Vålerenga i kvartfinalene. Vi har allerede startet billettsalget, så du kan sikre deg billett til kvartfinalekamp #2 og #4 ved å klikke deg inn på Friskasker.TicketCo.events.

Historisk tilbakeblikk

Mens vi venter på at den første pucken i sluttspillet skal droppes, tar vi et lite historisk tilbakeblikk i sluttspillkampene mellom Frisk Asker og Vålerenga.

Sluttspillhistorikken mellom Frisk Asker og Vålerenga har tidvis vært vond og lang, sett med oransje øyne. Den virkelige endringen, og oppturen, kom i 2017 da Asker-laget slo ut Vålerenga med 4-2 i kamper i kvartfinalene og tok seg hele veien til finalen. Derfra og ut har møtet med Vålerenga i sluttspillet, vært utelukkende positivt. For i 2019 var det igjen de to lagene som møttes, denne gang i semifinaler og i likhet med 2017, var det Frisk som senket Oslo-laget med en målforskjell på hele 23-14!

Vidar Wold ser frem til møte Oslo-laget

Kampoppsett kvartfinaler

Foreløpig er det bare fire kamper som garantert spilles:

Fredag 3. mars kl. 19.00, Vålerenga vs. Frisk Asker, Jordal Amfi Søndag 5. mars kl. 17.00, Frisk Asker vs. Frisk Asker, Varner Arena Tirsdag 7. mars kl. 19.00, Vålerenga vs. Frisk Asker, Jordal Amfi Torsdag 9. mars kl. 19.00, Frisk Asker vs. Vålerenga, Varner Arena

Dersom det spilles flere enn de fire overnevnte kampene, vil kampoppsettet se slik ut:

Lørdag 11. mars kl. 16.00, Vålerenga vs. Frisk Asker, Jordal Amfi Mandag 13. mars kl. 19.00, Frisk Asker vs. Vålerenga, Varner Arena Onsdag 15. mars kl. 19.00, Vålerenga vs. Frisk Asker, Jordal Amfi

Gratisbuss til Jordal, hele kvartfinaleserien

I samarbeid med SpareBank1 Østlandet, stolt sponsor av hverdagen, vil det bli satt opp gratisbuss til alle bortekamper i kvartfinaleserien. Mer informasjon om avreisetider, påmelding og lignende vil komme på hjemmesiden, og i våre sosiale medier, samt Facebook-gruppen til Frisk Asker Support.

På den første kvartfinalekampen i Varner Arena kan du oppleve vår nye intro! Dessuten vil det bli fullt av liv i foajeen, med livemusikk, konkurranser, aktiviteter for store og små. Det blir quiz og trenerprat i Sportsbaren! Sikre deg dine billetter via denne lenken, nå!