• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #5

Lørdag og mulighet for å hente hjem semifinalebilletten!

Med 1-3 ledelse i kamper har Asker-laget alle muligheter til å hente semifinalebilletten allerede i kveld. Hovedtrener Roy Johansen sa etter 4-1 seier på torsdag, at det nå handler om å nullstille, spille enkel hockey og fortsette med det man har levert over de siste fire kampene. Pucken droppes kl. 16.00!

Supporterklubben har mobilisert hele kvartfinaleserien, og dagens kamp er ingen unntak. Det er satt opp to busser, og hvis du er heldig er det fortsatt ledig plass til deg. Klikk deg inn her for informasjon og påmelding.

Battery-hjelmen

Etter noen målrike kamper, er det flere spillere som har notert seg for en del poeng. Men øverst på tronen regjerer fortsatt Asker-gutten Thomas Valkvæ Olsen.

Poengfangsten har fått seg et skudd for baugen, hva gjelder Sparta. Dermed er det fortsatt Kristian Jakobsson, med sine to poeng, som vil bære den interne poenghjelmen for Sparta.

Keeperduellen

Mitch Gillam troner øverst på statistikken over samtlige keepere i sluttspillet så langt, med sine 93,9% i redningsprosent. Så langt har han kun sluppet inn 6 mål på 98 forsøk.

Sparta-keeper Bence Balizs, står oppført med en redningsprosent på 92,3% etter 10 innslupne mål på 130 forsøk.

Følg kampen

Er det en ting vi vet, så er det at mye liv og publikum gir energi til laget, og nå trenger de deg på tribunen! Hopp på supporterbussen, i bilen eller på toget å bidra til å hente semifinalebilletten hjem. Billetter får du kjøpt i Sparta-appen, på Sparta.no eller i luken i Sparta Amfi. Får du ikke anledning til å dra, kan kampen følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.