• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG SPARTA

En ny kamp står for dør. Denne gangen er Sarpsborg destinasjonen.

Simon Stolt Wang sa etter torsdagens kamp at trenerteamet var relativt fornøyd med det defensive, men at det fortsatt er en del å jobbe med hva gjelder overganger. Planen for dagens kamp, er i følge hovedtrener Janna Aasland, klokkeklar,

- Vi har lyst til å være veldig tette defensivt. Vi skal ikke tillate oss å slippe til Sparta på noen gratis overganger. Samtidig må vi være disiplinerte både i spillet og unngå utvisninger, for vi vet at Sparta har et giftig powerplay. Vi har lyst til å spille litt rakere og skape mer trafikk foran keeperen til Sparta. Hvis vi holder oss til dette, er vi sikker på at vi vil skape gode muligheter for å reise hjem med alle poengene.

Statistikk

En rask titt på tabellen viser at dagens motstanderlag kun ligger ett poeng foran oss. Dermed kan en seier i kveld sørge for at de oransjekledde klatre fra femte til tredjeplass, sett at Storhamar avgir poeng mot Vålerenga.

Sparta og Frisk har så langt i historien tilbakelagt hele 212 kamper. Poengfangsten, så langt, tipper i favør de oransje med 101 seire. Hele 17 kamper har gått til spilleforlengelse, og dermed er det kun Vålerenga Asker-laget har spilt flere overtidsperioder mot. Skal man finne den største seieren mot Sparta, må man helt tilbake på storhetstiden på slutten av 70-tallet hvor kampen endte hele 14-0 i Askerhallen. Konstrastene kunne dog ikke vært større, i jakten på det største tapet mot de blåkledde. 90-tallet var ingen høydeare for Frisk Asker, en rekke store tap - ja de største og fleste finner vi faktisk på denne tiden, kuliminerte i et nedrykk i 93/94. Men den mørkeste dagen i Frisk-Sparta historien, sett med oransje øyne, finner vi i 90/91 sesongen da laget gikk på et 4-16 tap i Askerhallen.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Under dagens kamp har "gullhjelmen" funnet et nytt hode, denne gangen tilhører det Hampus Gustafsson. Med 11 mål og 28 assist - i sum 39 poeng, er det han som er den mest poenginnbringende spilleren i dagens tropp.

Spartas bærer av poenghjelmen er svensk-norske Kristian Jakobsson. Han har notert seg for totalt 37 poeng, hvor 16 er målpoeng.

Pucken droppes 16.00, og vi håper så mange som mulig tar turen til Sparta Amfi for å heie frem gutta. Du finner billetter i Sparta appen, eller i billettboden! Dersom du ikke får tatt turen, kan du som alltid se kampen på TV2 Play, fra 15.55.