• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
I dag 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

KAMPDAG SPARTA

En ny kamp står for dør. Denne gangen er Sarpsborg destinasjonen.

Simon Stolt Wang sa etter torsdagens kamp at trenerteamet var relativt fornøyd med det defensive, men at det fortsatt er en del å jobbe med hva gjelder overganger. Planen for dagens kamp, er i følge hovedtrener Janna Aasland, klokkeklar,

- Vi har lyst til å være veldig tette defensivt. Vi skal ikke tillate oss å slippe til Sparta på noen gratis overganger. Samtidig må vi være disiplinerte både i spillet og unngå utvisninger, for vi vet at Sparta har et giftig powerplay. Vi har lyst til å spille litt rakere og skape mer trafikk foran keeperen til Sparta. Hvis vi holder oss til dette, er vi sikker på at vi vil skape gode muligheter for å reise hjem med alle poengene.

Statistikk

En rask titt på tabellen viser at dagens motstanderlag kun ligger ett poeng foran oss. Dermed kan en seier i kveld sørge for at de oransjekledde klatre fra femte til tredjeplass, sett at Storhamar avgir poeng mot Vålerenga.

Sparta og Frisk har så langt i historien tilbakelagt hele 212 kamper. Poengfangsten, så langt, tipper i favør de oransje med 101 seire. Hele 17 kamper har gått til spilleforlengelse, og dermed er det kun Vålerenga Asker-laget har spilt flere overtidsperioder mot. Skal man finne den største seieren mot Sparta, må man helt tilbake på storhetstiden på slutten av 70-tallet hvor kampen endte hele 14-0 i Askerhallen. Konstrastene kunne dog ikke vært større, i jakten på det største tapet mot de blåkledde. 90-tallet var ingen høydeare for Frisk Asker, en rekke store tap - ja de største og fleste finner vi faktisk på denne tiden, kuliminerte i et nedrykk i 93/94. Men den mørkeste dagen i Frisk-Sparta historien, sett med oransje øyne, finner vi i 90/91 sesongen da laget gikk på et 4-16 tap i Askerhallen.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Under dagens kamp har "gullhjelmen" funnet et nytt hode, denne gangen tilhører det Hampus Gustafsson. Med 11 mål og 28 assist - i sum 39 poeng, er det han som er den mest poenginnbringende spilleren i dagens tropp.

Spartas bærer av poenghjelmen er svensk-norske Kristian Jakobsson. Han har notert seg for totalt 37 poeng, hvor 16 er målpoeng.

Pucken droppes 16.00, og vi håper så mange som mulig tar turen til Sparta Amfi for å heie frem gutta. Du finner billetter i Sparta appen, eller i billettboden! Dersom du ikke får tatt turen, kan du som alltid se kampen på TV2 Play, fra 15.55.