• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

EN SUKSESS!

På fredag var det tid for sesongens første istrening, og ikke minst frigåing og isdisco for barna.

Hele seansen kan ikke kalles for noe annet enn en kjempesuksess både for de store og små! Det hele startet med en foajee fylt av gratis boller, brus, frukt og pølser levert av våre samarbeidspartnere Coca-Cola, Kiwi og Nærbakst. Videre kunne de ta seg inn til isflaten og nyte at samtlige nykommere, og ikke minst #1 Dahlberg hadde snørt på seg skøytene og kommet seg på is. Det rådet liten tvil i spillergruppa om at det var godt kjenne isen under skøytene igjen, til tross for litt såre bein.

Foto: Henning Ekeli

Så fort A-lagets økt var over, var det publikum sin tur til å ta på seg skøytene. Gutta stilte opp med både autografer og noen tips og triks til mange lærevillige barn. Det var stjerner å spotte i øynene til både store og små.

Foto: Henning Ekeli

- Vi satte stor pris på at så mange var interessert i å se på oss trene, og ikke minst være med oss på isen etterpå. Det var en veldig hyggelig opplevelse å være isen med barna! Jeg håper at akkurat slike ting kan gi motivasjon for enten å begynne eller fortsette en hockeykarriere, sier kaptein Anders Bastiansen.

Foto: Henning Ekeli

Så fort frigåingen med A-laget var over, ble lyset dempet, discolyset slått på og musikken skrudd om. Det var mange danseglade og fornøyde barn som fylte isen, og lekte seg med vår kjære maskot Friskus.

Foto: Henning Ekeli

Vi er svært glade for at oppmøtet var så stort, og håper det ga mersmak til de som dukket opp og fikk prøvd den flunkende nye isen i Varner Arena. Ønsker ditt barn og begynne på hockey, kan du lese mer her.

Nå ser vi frem mot lørdag, og treningskamp mot Stjernen. Pucken droppes 15.00, men allerede fra 14.00 kan du få servert deilig burgertallerken i sportspuben. Burgertallerken får du kjøpt sammen med billetten din her.