• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SEMIFINALE #3

Gutta er klare for revansj når de møter Storhamar til semifinale #3 i CC-Amfi.

Onsdag og ny kampdag, denne gangen i CC-Amfi. Så langt leder hamarsingene 2-0 i kamper. Pucken droppes kl. 19.00! Supporterklubben setter opp buss, påmelding og informasjon finner du her.

I går ble det klart at Patrick Thoresen fikk to kampers utestengelse for taklingen på Eskil Wold, mens lokalavisen i Hedmarken kunne røpe at Dahl er ute med skade. Dermed ser det ut til å være et litt annet Storhamar-lag som stiller til kamp i kveld.

Neste kamp i Varner Arena spilles fredag, og skal du ha sitteplasser til den burde du være rask. Over 3000 billetter er allerede solgt, og vi går nok en gang mot fullsatt arena. Billetter til den kampen finner du her!

Battery gullhjelm

Etter mandagens kamp har den interne poenghjelmen fått et nytt hode, #18 Tobias Lindström. Han står nå oppført med 6 poeng, etter 4 mål og 2 assist.

For de blåkledde er det fortsatt Eirik Salsten som er lagets poengkonge. Han har notert seg for 11 poeng, etter 5 mål og 6 assist.

Keeperduellen

For Asker-laget er det Gillam som voktet buret hele sluttspillet. Han står nå oppført med en redningsprosent på 90.7%.

Storhamars keeperduo har så langt stått en kamp hver i semifinalene. Stensrud står oppført med en redningsprosent på 87% i sluttspillet, mens Orio står oppført med 86.4%.

Følg kampen

Hopp på supporterbussen og gi gutta en ekstra dytt i ryggen, påmelding finner du her. Billetter til kampen får du kjøpt i SIL-appen. Får du ikke anledning til å dra, kan kampen følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.