• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Bamsekampen: 200 000 takk!

Lørdagens Bamsekamp ble alt vi kunne ønske oss og litt til! Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre en forskjell for barn og unge.

På lørdag gikk årets Bamsekamp av stabelen og det er liten tvil om at det ble en suksess! De over 2000 oppmøte fikk gleden av å se isen fylle seg opp av bamser da Bobby MacIntyre scoret Frisk Askers første mål,

- Scoring goals is fun! When it involves scoring the teddy bear goal, for a good cause ‘ as well, its feels little more special to be apart of that, kunne #22 MacIntyre, eller nå Mr. Teddy Bear, meddele etter kampen.

Foto: Henning Ekeli

I ukene før og på selve kampen ble det solgt bamser til inntekt for barn og unge som står uten et fritidstilbud på bakgrunn av familiens økonomi. Bamsene som ble kastet på isen ved MacIntyre sin scoring vil bli donert til sykehus og institusjoner, en positiv oppmerksomhet til barn og unge som trenger det.

Foto: Erling Schjølberg

Overskuddet av bamsesalget ble kun noen få kroner unna 200 000! Med den gjennomsnittlige treningsavgiften i Asker og omegn, vil si at man kan gi støtte til ca. 110 barn og unge i kommunen som står uten et fritidstilbud.

Vi ønsker å takke alle publikummere, supportere og frivillige som har bidratt til at vi sammen kan gjøre en forskjell for de som kanskje trenger det mest. Det er fortsatt mulig å bidra med bamsekjøp, ved å vipse 250,- til 544669, så skal vi levere bamsen på sykehuset for deg.

Tusen takk også til våre samarbeidspartnere som kjøpte bamser: Energima, SpareBank 1 Østlandet, Bertel O. Steen Asker og Bærum, Mobit Asker & Bærum, G4 Elektro, Bildeler.no, Kiwi Bondi, Holtsmark Golf, Skaaret Landskap, B17, Quality Hotel Leangkollen, Inopa Gourmet Import, Arba Inkludering, Bwell, Dekon, Mesterlanda, Riis Bilglass, 07000 Asker Taxi, Akimi, Arkel Asker og Bærum, Asker og Bærum Turbusser, Asker Sentrum, Astrofarm, Backe Stor-Oslo, Baker Hansen, Best Renhold, Canon, Cenera, Ekonomika, Energihuset, LarsLars Production, Kasse og Butikkdata, NEH, Proacc, Privatmegleren Solli og Partner, Thon Hotel Vettre, Technopolis, BDO, Exsitec, Advokatfirmaet Dehn, Ikano Bank, Wright Trafikkskole, Blue Line Sportsbar, Taberna Ramme, Actic, Ahlsell, Møller Bil Asker og Bærum, Møller Bil Rud, Hvalstrandfestivalen og Orange Cyberdefense.