• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Bamsekampen: 200 000 takk!

Lørdagens Bamsekamp ble alt vi kunne ønske oss og litt til! Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til å gjøre en forskjell for barn og unge.

På lørdag gikk årets Bamsekamp av stabelen og det er liten tvil om at det ble en suksess! De over 2000 oppmøte fikk gleden av å se isen fylle seg opp av bamser da Bobby MacIntyre scoret Frisk Askers første mål,

- Scoring goals is fun! When it involves scoring the teddy bear goal, for a good cause ‘ as well, its feels little more special to be apart of that, kunne #22 MacIntyre, eller nå Mr. Teddy Bear, meddele etter kampen.

Foto: Henning Ekeli

I ukene før og på selve kampen ble det solgt bamser til inntekt for barn og unge som står uten et fritidstilbud på bakgrunn av familiens økonomi. Bamsene som ble kastet på isen ved MacIntyre sin scoring vil bli donert til sykehus og institusjoner, en positiv oppmerksomhet til barn og unge som trenger det.

Foto: Erling Schjølberg

Overskuddet av bamsesalget ble kun noen få kroner unna 200 000! Med den gjennomsnittlige treningsavgiften i Asker og omegn, vil si at man kan gi støtte til ca. 110 barn og unge i kommunen som står uten et fritidstilbud.

Vi ønsker å takke alle publikummere, supportere og frivillige som har bidratt til at vi sammen kan gjøre en forskjell for de som kanskje trenger det mest. Det er fortsatt mulig å bidra med bamsekjøp, ved å vipse 250,- til 544669, så skal vi levere bamsen på sykehuset for deg.

Tusen takk også til våre samarbeidspartnere som kjøpte bamser: Energima, SpareBank 1 Østlandet, Bertel O. Steen Asker og Bærum, Mobit Asker & Bærum, G4 Elektro, Bildeler.no, Kiwi Bondi, Holtsmark Golf, Skaaret Landskap, B17, Quality Hotel Leangkollen, Inopa Gourmet Import, Arba Inkludering, Bwell, Dekon, Mesterlanda, Riis Bilglass, 07000 Asker Taxi, Akimi, Arkel Asker og Bærum, Asker og Bærum Turbusser, Asker Sentrum, Astrofarm, Backe Stor-Oslo, Baker Hansen, Best Renhold, Canon, Cenera, Ekonomika, Energihuset, LarsLars Production, Kasse og Butikkdata, NEH, Proacc, Privatmegleren Solli og Partner, Thon Hotel Vettre, Technopolis, BDO, Exsitec, Advokatfirmaet Dehn, Ikano Bank, Wright Trafikkskole, Blue Line Sportsbar, Taberna Ramme, Actic, Ahlsell, Møller Bil Asker og Bærum, Møller Bil Rud, Hvalstrandfestivalen og Orange Cyberdefense.