• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KVARTFINALE #3

Ny kamp og mulighet for å hente hjem hjemmebanefordelen!

Med stillingen 1-1 i kamper, er det klart for den tredje kvartfinalekampen i serien mellom Frisk Asker og Sparta. De oransjekledde har levert to solide kamper, og har alle planer om å fortsette slik også i dag. Kaptein Alexander Bonsaksen sa etter kampen i Varner Arena, at målet er å fortsette slik gutta leverte i Sarpsborg sist, men tette igjen litt bakover og sørge for uttelling fremover.

Pucken droppes kl. 19.00, supporterklubben setter opp buss med avreise kl. 16.45. Påmelding til denne finner du ved å klikke deg inn her! Neste kamp i Varner Arena finner sted 21.mars. Lørdag var det over 3000 mennesker som tok turen, og billettene til torsdag 21. mars flyr ut. Billetter til den kampen kan du sikre deg her.

Battery`s gullhjelm

Etter to scoringer og én assist under lørdagens kamp, er det Thomas Valkvæ Olsen som troner toppen av den interne poengligaen og dermed bærer av Battery-hjelmen.

For Sparta ser det ut til at Kristian Jakobssen, med sine to poeng, bærer poenghjelmen under dagens kamp.

Keeperduellen

På keepersiden er felles for de to lagene at kun én mann har voktet buret. Mitch Gillam har rettet 42 av 47 pucker og står med en redningsprosent på 89,4%.

Bence Balizs, Spartas målmann, har reddet 65 av 70 pucker i hans retning, noe som gir en redningsprosent på 92,9%.

Følg kampen

Vi håper selvfølgelig du tar turen og heier frem gutta i Sparta Amfi. Billetter får du kjøpt i Sparta-appen, på Sparta.no eller i billettluken før kamp. Får du ikke anledning til å dra, kan kampen følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.