• Hovedpartnere

    Partnere

Velkommen til skøyte- og ishockeyskole.

Påmelding til høsten 2021 vil bli lagt ut her i løpet av sommeren 2021.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Cathrine Selmer tlf. 97514811 mail: [email protected]

Uansett om du er nybegynner eller har gått litt på skøyter fra før, har Frisk Asker et tilbud for deg! Hos oss lærer barna å føle seg trygg på isen - med og uten kølle. Ishockey er verdens beste og mest utviklende barneidretter, og vi ønsker gi flest mulig en mulighet til å bli kjent med denne flotte lagidretten. Nesten alle ishockeyspillere, uansett nivå, har startet på en skøyte- eller hockeyskole.

Enten du har gått litt på skøyter eller er nybegynner, kan det være lurt å starte på skøyte- og hockeyskolen. Her vil du lære teknikk og å bli trygg på isen. Vi i Frisk Asker gleder oss til å bli kjent med deg.

Hvem passer skøyte- og hockeyskolen for?

Barna trenger ingen ferdigheter med skøyter før de kommer til oss. Nybegynnere hos oss begynner med enkle øvelser for å bli venn med isen og bli kjent med andre gode øvelser tilpasset barnets nivå. Gjennom lek på isen vil barna gradvis lære å mestre å bruke skøytene på isen.

Det vil bli delt inn i ulike nivåer ute på isen. Ett nivå for nybegynnere, neste nivåene for de som har kommet litt lenger med skøyteteknikk, også de som er klar for å bli en del av et aldersbestemt lag.

Alle barn blir plassert på det nivået som passer best for dem – Alle vet at barn utvikler seg forskjellig uavhengig av alder.

Det er instruktørene som vil flytte barna til neste nivå når de er klare.

Det er KUN trenere som skal flytte barna over til neste nivå, men dersom det skulle være andre grunner, kontakt trenere.

Mestringsfølelsen står alltid i sentrum.

Vi vil at barna skal ha troen på seg selv, bygge selvtillit og være stolte av det vi klarer.

Vi ønsker at barnet har det gøy på isen, men også at treningen og fremgangen bokstavelig kommer frem slik at barna får denne mestringsfølelsen.

DETTE SKAL VÆRE GØY!

Det er viktig at dere kommer på første trening og at dere får registrert at dere har ankommet

Første gang dere møter opp, bør dere komme minimum 30 min før oppsatt tid slik at dere får tid til å registrere dere og at barna får tid til et godt første inntrykk av Askerhallen og isen.

De neste gangene bør dere møte opp minimum 15 minutter før trening, slik at dere har tid til å få på utstyr og være klare til treningen starter. (Det vil si dere bør møte opp 11.45 på lørdager og 16.15 på onsdager.)

Hvilket utstyr trenger barnet?

Barna vil trenge noe utstyr når de starter hos oss:

Skøyter

Ishockeyhjelm med gitter (gjerne fargen sort)

Halsbeskyttelse

Gode hansker / gjerne ishockeyhansker

Ishockeykølle

Gå til utstyrstips for gode råd.