• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Tirsdag Tir 1 September Sept
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Torsdag Tor 24 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

VISTE GODE TAKTER MOT MS

Torsdag signerte han en korttids kontrakt med klubben, og i kveld kom det første målet borte mot Manglerud Star. Thomas Valkvæ Olsen kan vise seg å bli en solid tilvekst til laget - som forventet.

Det ble en jevn kamp i Manglerud Ishall - i målprotokollen - mens skuddstatistikken viste et klart overtak i favør våre spillere. Mest aktiv med "børsa" var nevnte Valkvæ Olsen som fikk notert seg for syv skudd på mål, like mange som en annen målscorer, nemlig Viktor Granholm. Men først ute var Patrick Bovim som ga oss ledelsen etter drøye tre minutter spill. Målet var av det litt heldige slaget etter at en MS-spiller styrte pucken i mål under tidligere Frisk-keeper, Ole Morten Furseth.

Stillingen sto seg til halvspilt kamp, men etter 31.07 utlignet Joachim Hermansen til 1-1. I midtperioden pådro hjemmelaget seg fem utvisninger, mot våre to, men det var hjemmelaget som greide å omsette sitt overtall i scoring. Etter 46.59 ga Kjetil Martinsen hjemmelaget ledelsen, men gleden skulle bli kortvarig. Bare 42 sekunder senere kunne Thomas Valkvæ Olsen banke inn utligningen, og drøye seks minutter før periodeslutt var det Viktor Granholm som elegant styrte inn skuddet fra Mats Frøshaug, etter pass fra Anders Bastiansen.

MS tok ut keeper i sluttminuttet, men greide ikke å overliste Nicklas Dahlberg. Dermed vant gutta treningskampen mot et litt redusert MS (manglet Thoresen, Simonsen og Trygg), mens vi måtte klare oss uten Erik Beier Jensen, Mikael Dokken, Mikkel Christiansen, Kristoffer Thomassen, Jimi Kuronen (ferdig med karantene på tirsdag) og Bobby MacIntyre (venter på arbeidstillatelse). Med i troppen var Sondre Bolling Vaaler (født 2000) som egentlig skulle startet studiene i USA

- TOTALT SETT VÅR BESTE KAMP SÅ LANGT

Etter kampslutt kunne Janna Aasland si seg godt fornøyd med gjennomføringen av kampen.

"Totalt sett synes jeg det var vår beste kamp så langt. Vi fikk prøvd ut en del av de tingene vi har trent på i det siste, og jeg synes det fungerte bra", sier en fornøyd Janna Aasland.

"Skulle selvsagt hatt en del flere mål, men vi kom til mange muligheter, og det var heller ikke det som vi fokuserte på i dag. Det er bra at Thomas fikk et mål, og vi forventer at det kommer mer fra han."

Neste treningskamp er til onsdag hvor gutta møter Ringerike borte klokken 18.30. Da planlegges det å hvile noen av de etablerte spillerne, som igjen betyr at det blir mer spilletid på de unge spillerne i troppen.