• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Storhamar
STO

NESTE KAMP: STORHAMAR

Tirsdagens motstander vant 3-1 hjemme mot erkerivalen Vålerengen lørdag, og revansjerte dermed 2-4 tapet forrige lørdag på nye Jordal Amfi. Dermed er det duket for et skikkelig toppoppgjør i Askerhallen!

Vi har møtt Storhamar én gang tidligere denne sesongen, og i et meget tett og jevnspilt oppgjør trakk hamarsingene det lengste strået hjemme i CC Amfi. Storhamar tok føringen i kampen i et power play drøye seks minutter ut i kampen, og snaue fem minutter senere økte de til 2-0 ved duoen Noer-Thoresen. Etter halvspilt kamp reduserte Mats Josten Frøshaug etter en smart pasning fra Mikkel Seiergren Christiansen, men tross flere gode sjanser var det hjemmelaget som kunne sette pucken i åpent mål med bare 42 sekunder igjen av kampen. Dermed påførte de oss vårt eneste bortetap så langt i serien, men ligger nå likevel fire poeng bak oss på tabellen etter noen litt overraskende tap for både Stjernen og ikke minst MS, hvor det endte med 4-7 tap på hjemmeis.

I fjorårssesongen møttes lagene fem ganger, og Storhamar trakk det lengste strået i tre av oppgjørene. Men den siste kampen sesongen før, nærmere bestemt 15. april 2019, vant vi 3-2, for den som måtte ha glemt det....

GJESTENES BESTE POENGPLUKKERE

Med både mål og assist i lørdagens oppgjør er Storhamars nummer 41, Patrick Thoresen, oppe i 24 poeng. Han har scoret 6 mål og har hele 18 assister så langt denne sesongen, og er med det hele 8 poeng foran nummer to, Rasmus Ahlholm. Svensken har hatt en litt trå start på sesongen, og scoret ikke sitt første mål før i den niende kampen denne sesongen. Så scoret han i fire kamper på rad, hvor han til og med scoret to mål i tre kamper på rad. Det ble ikke mål mot ex-klubben, men Ahlholm kunne notere seg for tre assister i de to "back-to-back"-kampene. Nestemann er den unge kometen Eskild Bakke Olsen, som har gått rett inn som center i førsterekka sammen med Thoresen og Ahlholm. 18-åringen har notert seg for totalt 16 poeng, med 3 mål og 13 assist. Flest mål er det nyttårsbarnet Simen André Edvardsen (født 1.1.1999) som står for med sine 9 mål, etter blant annet et hat-trick borte mot Stjernen.

Storhamars keepere står bokført med en redningsprosent på 93,9% (Per Viktor Ferdinand Kokman Jonsson) og 81,4% (Jonas Strand).

VÅRE BESTE MENN

På toppen av poengligaen både i Fjordkraft-ligaen og internt, finner vi Bobby Thomas MacIntyre som er poenget foran Thoresen med 25 poeng (7 mål og 18 assister). Den 24 år gamle canadieren har virkelig tatt ligaen med storm, og har gått av isen med minst to poeng i de fire siste kampene. Han har imidlertid ikke notert seg for poeng mot Storhamar så langt, men vi regner med at trollmannen fra Ontario rydder opp i det allerede på tirsdag!

På den neste plassen på listen finner vi Malmøs store sønn, Hampus Gustafsson, med 18 poeng (8+10) og Mats Frøshaug (4+14).

Flest mål er det 23 år gamle Viktor Granholm som står bak med sine 10 scoringer.

+/- statistikken topper Mats Frøshaug og Max Krogdahl med +10.

Redningsprosenten til våre sisteskanser viser 94,5% for Nicklas Dahlberg, og 92,6% for Henrik Fayen-Vestavik.

THOMAS VALKVÆ OLSEN MED VIDERE?

Thomas Valkvæ Hollevik Olsen har notert seg for seks mål og en assist på sine åtte kamper så langt denne sesongen. Kontrakten med Thomas går ut på mandag, men vi registrerer at det allerede er samlet inn nesten 47.000 (!) i SPLEIS-aksjonen som Frisk Asker Support har satt i gang. Vi setter stor pris på initiativet, og håper de innsamlede pengene vil gjøre det mulig for oss å beholde Thomas med videre! Tusen takk til alle som har bidratt, og vi håper å kunne komme med en avklaring i løpet av mandagen.

Kampstart på tirsdag er 19.00, og kampen kan du se på TV2 Sport2 eller TV2 Sumo.

Vi ønsker gutta lykke til!