• Hovedsponsorer

    Partnere

Mandag Man 30 Desember Des
Lørdag Lør 4 Januar Jan
Tirsdag Tir 7 Januar Jan
Tirsdag Tir 14 Januar Jan
Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Frisk Asker
FRI

TOMHENDTE HJEM FRA STAVANGER

Det ble ikke poeng i den siste seriekampen mot allerede klare seriemestere, Stavanger Oilers.

Hjemmelaget hadde rigget til fest for å feire seriemesterskapet, og selv om intensjonen til gutta var å legge en demper på festen så ble det dessverre med intensjonen. For i kveld var det hjemmelaget som førte det meste av kampen, og i løpet av de første 10 minuttene av kampen hadde vi knapt kommet til avslutning på mål. Det ble en målløs første periode, til tross for en kanonade mot Nicklas Dahlberg i store deler av perioden.

Det skulle gå drøye to minutter av midtperioden før Nicklas måtte kapitulere, og vi innrømmer at det var fortjent ut fra spill og sjanser. Hjemmelaget så ut til å ha både ett og to ekstra gir, og hadde betydelig større fart på skøytene. De forechecket høyt, og vi slet med å komme i etablert spill ut av egen sone.

Vi hadde sjanser som fort kunne resultert i mål. Alex Lavoie traff metallet, mens Hampus Gustafsson ikke greide å overliste Oilers keeper, Henrik Holm, da han fikk sjansen på straffeslag etter at Viktor Granholm ble felt alene med keeper.

Istedet for utligning var det Stavanger Oilers som økte til 2-0 ved Mathias Trettenes, og det i undertall til og med. Da Ludvig Hoff økte til 3-0 gikk mye av luften ut av ballongen, men Mats Josten Frøshaug kunne redusere til 3-1 med sitt tredje mål for sesongen og med det pynte litt på resultatet. Vi gratulerer også Phil Marinaccio med sitt første poeng i Frisk-drakten, og assist på målet sammen med Endre Medby.

Vi taper kampen til slutt 3-1, og kan bare gratulere Stavanger Oilers med seriemesterskapet. Håper vi kan gi dere bedre motstand skulle vi møtes i sluttspillet!

Foto: Oddmund Sola