• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lørdag Lør 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
I dag 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb

KAMPDAG MANGLERUD STAR

Endelig er det duket for kamp i Varner Arena, og denne gangen kan du sikre deg billetter til helt vanvittige priser!

Vi gleder oss stort til å arrangere hundrekronerskampen i Varner Arena. Alle voksne får altså billett til 100,- mens barn kun koster 25,-. Har du enda ikke sikret deg billett - da kan du gjøre det via denne linken.

I kveldens oppgjør tar serielederen imot tabellens 8.ende plass. Det betyr likevel ikke at dette blir en "walk in the park". Mikkel Seiergren Christiansen, som i forkant av kampen skal hedres for sine 300 kamper, sier følgende om oppgjøret,

_- Nok en tøff kamp. Manglerud har vist i år at de kan slå hvem som helst. De har en del farlige spillere som vi må være obs på, så for vår del gjelder det å være påskrudd. Vi skal være klare! _

TILBAKEBLIKK

Som seg hør og bør, er det på tide med et raskt blikk på statistikken fra fjorsesongen. Der finner vi at Frisk stakk av med 15 av 15 mulige poeng mot de grønne fra Manglerud. En overbevisende målstatistikk på 22-5 viser at, til tross for tøffe oppgjør, var Asker-laget svært effektive.

FJORDKRAF-LIGAENS POENGHJELM

Vi vender blikket tilbake til inneværende sesong og tar en rask titt på lagenes mest poengeffektive spillere. At Manglerud har hentet poengfarlige menn i Craighead og Parker Bowls er det liten tvil om. Tilsammen har de sikret hele 28 poeng, men Craighead topper statistikken med 6+10. Duoen, Anton Holm og David Morley, som troner toppen av poengstatistikken for de oransjekledde står oppført med totalt 25 poeng, hvor Anton Holm kan skilte med 13 av de og dermed bærer av poenghjelmen.

Nå teller vi ned til pucken droppes 18.30! Vi håper du, i likhet med oss, tar turen til Varner Arena. Programmet for dagen finner du under her.