• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: LILLEHAMMER

Det er klart for årets første kamp i Varner Arena!

Årets første hjemmekamp står for tur når Lillehammer kommer på besøk i dag. Gutta er klare for å kjempe om tre poeng når pucken droppes kl. 16.00. Billetter finner du via denne lenken.

Statistikk

Vi tar fatt på den 163 kampen mellom lagene, og så langt viser statistikken et lite overtak til Asker-laget. 85 ganger har de oransjekledde gått av med seieren, og 67 ganger har det endt i tap. Differansen opp til 162 kamper ender på 11, som også er tallet på antall kamper som har endt uavgjort.

Lillehammer ligger på 7. plass med 31 poeng, mens vi nå har klatret til en 5. plass med ti poeng mer og 11 poeng bak 4. plassen.

EHLs gullhjelm

Tobias Lindström fikk et fast grep om poenghjelmen etter han noterte seg for to mål og en assist under gårsdagens kamp. Svensken står nå oppført med 29 poeng, hans landsmann Hampus Gustafsson er neste mann på listen med 27 poeng.

En som virkelig har festet grepet om den gullfolierte hjelmen er Lillehammers Reichenberg. Per nå har han notert seg for 36 poeng, mens den nest mest produserende på laget er Jonas Medby med 22 poeng.

Keeperduellen

Fayen har vokst i rollen som førstespak og viser stadig nye og imponerende takter. Etter torsdagens kamp er redningsprosenten på 89,5% og 3,10 innslupne mål i snitt på 20 kamper.

Kral er mannen som har voktet buret flest ganger for Lillehammer. Mannen kan vise til en redningsprosent på 88% og et snitt på 3,79 innslupne mål på 21 kamper.

Følg kampen live

Vi håper du tar deg turen til Varner Arena! Billetter får du kjøpt her, eller i arenaen. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge liveoppdateringer på hockeylive.no.