• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lørdag Lør 26 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan

KAMPDAG STJERNEN

-Vi har brukt fredagen godt, og gjort de forberedelsene vi mener er viktigst.

Ukens andre og siste kamp står for dør. Denne gangen setter gutta snuten i retning Fredrikstad og Stjernen Ishall. Supporterbussen, som forøvrig er gratis, tar også turen. Sitter du på med bussen, får du kampbillett til kun 99,-. Meld deg på her!

Etter en solid gjennomføring mot Manglerud Star på torsdag har trenerteamet og laget brukt fredagen til å spisse formen inn mot dagens kamp. Simon Stolt Wang er forberedt på en krevende kamp,

- Stjernen borte er en oppgave vi respekterer, og vi vet vi har en tøff bortekamp i vente. Vi har brukt fredagen godt, og gjort de forberedelsene vi mener er viktigst, så nå gleder vi oss veldig. MS-kampen var en god prestasjon og resultat, og vi har veldig lyst til å sette sammen flere gode kamper på rad. Alle må spille opp mot sitt potensiale, da har vi veldig gode muligheter til å ta tre poeng.

Statistikk

Så langt denne sesongen har lagene møttes to ganger, og poengene har fordelt seg jevnt. Det første oppgjøret fant sted i Fredrikstad hvor Frisk stakk av med en 2-4 seier. Da Stjernen gjestet Varner Arena var det deres tur til å juble over 2-4 seier.

En titt på tabellen viser at de oransje gutta ligger på en femteplass kun tre poeng bak tredjeplassen, og 11 poeng opp til toppen. Stjernen på side ligger på den plassen vi jakter denne kampen - tredjeplass.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

Til tross for et skadeavbrekk gjorde Morley seg nok en gang bemerket under kampen i "Garasjen". Han noterte seg for hele 3 poeng, og er nå den ubestritte poengkongen for de oransje med 24 poeng (8+16) på 16 kamper. Dermed ligger han kun 2 poeng bak ligaens poengkonge, og det med fire kamper færre spilt.

Stjernenspilleren Alex Dostie befinner seg på tredjeplass på ligaens poengtabell med 25 poeng(7+18). Han plasserer seg altså på plassen over vår egen Morley, med tre kamper mer spilt.

Nå er det bare å hive seg i supporterbussen, eller i bilen og komme seg til Fredrikstad for å heie frem gutta.