• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar

NORSK OFFENSIV BACK HAR SIGNERT FOR 2 ÅR!

Vi runder av arbeidsuken med ytterligere en signering.

Håkon Løken Pedersen debuterte i Fjordkraft-ligaen under sesongen 2018/19 og har utviklet seg til å bli en solid og sentral spiller i moderklubben Sparta. De siste sesongene har han også fått prøvd seg på landslaget. Nå har han signert en 2-årskontrakt med Frisk Asker.

Håkon er en spiller som mange klubber har fulgt med på lenge, men for Asker-publikumet var det nok mange som først fikk øynene opp for ham under kvartfinaleserien mellom Sparta og Frisk Asker. På de seks kampene kunne han skilte med hele 7 poeng og var innehaver av Fjordkrafts gullhjelm i Sparta-laget. Til tross for sin unge alder har han bra med erfaring, samtidig som han også har et spennende utviklingspotensial. Sportssjef Vidar Wold er meget fornøyd med signeringen:

- I Håkon Løken Pedersen har vi fått en av de mest spennende backene i Norge. Håkon er en spillende back som er god med puck og offensivt anlagt, noen han fikk vist mot oss i sluttspillet. Vi har sett etter en norsk back som har gode offensive kvaliteter og føler at Håkon fyller de kriterier vi har sett etter i så måte. Han har også en bra størrelse med sine 189 cm, som gjør at han sterk i duellspillet og har en god rekkevidde, som alltid er en stor fordel som back. Vi gleder oss til å få Håkon inn i laget og vår måte å spille på, samt å kunne bidra til at han tar ytterligere steg og en fast plass i landslagstroppen etterhvert.

Foto: Henriette Mjøs

At Håkon gleder seg til å ta fatt på nye eventyr i Asker er det liten tvil om,

- Jeg ser virkelig frem til å spille for Frisk Asker neste sesong, og ta på meg den oransje drakten. Det å skulle forlate moderklubben var så klart et vanskelig valg, men jeg føler jeg har tatt det riktige valget med å ta to sesonger i Frisk Asker nå.

Løken Pedersens ønske om utvikling ligger dypt forankret i ham, og nettopp dette er en av grunnene til at valget falt på Asker-laget,

- Frisk Asker er en klubb som tilrettelegger godt for at man skal kunne utvikle seg og fokusere på hockeyen. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på de neste sesongene i Frisk Asker og i Varner Arena.

Håkon er allerede i gang med oppkjøringen til den kommende sesongen og vil slutte seg til resten av troppen i begynnelsen av august. Med enda en kanonsignering på plass, er det bare å sikre seg sesongkort – for en sesong dette blir! Sesongkort finner du i Frisk Asker-appen, nå.