• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Morley i Norge!

Hele laget er omsider samlet i Norge! Om få dager er Morley på is, og vi kan for alvor si at vi virkelig nærmer oss en ny sesong.

Mandag forrige uke kom David Morley, sammen med sin familie, til Norge. Så fort karantenetiden på syv dager er overstått blir David å se på isen sammen med resten av laget.

David har allerede hatt noen dager på å utforske nærområdet, med god avstand til andre.

Av det vi har sett så langt, ser Asker ut som et vakkert sted. Å være så nær vannet er fantastisk. Jeg har inntrykk av at det er mye å gjøre i nærområdet. Vi gleder oss masse til å utforske resten av Asker!

Det er liten tvil om at forventingene rundt årets lag er høye, og David har klare ambisjoner for den kommende sesongen:

Jeg forventer at laget skal være en sterk konkurrent inn mot toppen av pallen. Jeg tror det er realistisk for oss som et lag og jeg håper vi sammen kan nå det målet. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med mine nye lagkamerater, flytte inn i ny arena og ikke minst spille den første kampen siden ligaen ble avsluttet i januar.

Mens vi venter på at CHL og ligaen igjen skal starte, håper vi på å se flest mulig på treningskampene i Askerhallen. Allerede i morgen kommer Ringerike Panthers på besøk, og det håper vi du gjør også.