• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Torsdag Tor 18 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Fredag Fre 9 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

IKANO BANK GIR SEG ALDRI!

Vi gir oss ikke med glad-nyhetene, og denne gangen er det vår solide leasingpartner Ikano Bank som har valgt å fornye og bli med på reisen i to nye år!

Ikano Bank har vært en samarbeidspartner gjennom mange år, og det er svært gledelig at de ønsker å være med videre. Jan Amundensen, i bankens ledergruppe, er svært fornøyd med at samarbeidet fortsetter,

- Vårt samarbeid strekker seg over 12 år, og fortsetter naturligvis da vi ser hvor stor verdi det gir. Vi skal være banken for de mange bedriftene der ute, som trenger gode finansieringsløsninger. Etter en tøff periode med covid-19, så ser vi at bedriftene har fokus på å få skreddersydde løsninger tilpasset sin bedrift og sin bransje. Vårt løfte om rettferdige vilkår gjenspeiles i våre priser og i måten vi jobber på. Samarbeidet med Frisk Asker er en del av vårt sterke lokale engasjement. Vi bryr oss om vårt nærområde og ønsker å være en aktiv bidragsyter både inn mot næringslivet og på det sosiale plan. Dette henger tett sammen med Ikano Bank sitt verdigrunnlag.

Det er ikke bare Amundsen som uttrykker at samarbeidet med klubben er godt, samt godt forankret i deres verdier. Stratick Account Manager Karoline Vethe legger til at det er mange ting som vektes når et slikt samarbeid skal forlenges,

- Klubben fortsetter å levere høykvalitet når de fasiliteter gode møteplasser, forvalter et sterkt nettverk og har fokus på relasjonsbygging for oss partnere – alle elementer som er viktig for vår tilstedeværelse og for at samarbeidet skal være lønnsomt,

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er fornøyd etter at Ikano Bank signerte avtalen,

-Ikano Bank har vært avgjørende for at vi fikk finansiert mye av det som skulle inn i Varner Arena, og vi setter stor pris på å ha med oss bankens ekspertise og profesjonalitet også fremover.

Har din bedrift planer om å skaffe nytt utstyr? Kontakt gjerne Ikano Bank for en hyggelig leasingprat, eller bruk leasingkalkulatoren på ikanobank.no/leasing for å beregne estimert månedsbeløp for en leasingavtale.

Om Ikano Bank

Ikano Bank eies av familien Kamprad, som også står bak møbelgiganten IKEA. Banken tilbyr finansieringsløsninger for både privat- og bedriftsmarkedet, og har sterke samarbeidspartnere som Shell, Coop og IKEA. Ikano Bank samarbeider også tett med en rekke partnere på leasing av maskiner og utstyr. Velg lokalmiljøet du også, velg samfunnsansvar, velg de som velger deg! Velg Ikano Bank.

Ikano Bank finner du i Lensmannslia 4, 1386 Asker

Kontaktpersoner

Head of Leasing Sales:

Jan Amundsen Mobil: 91 80 18 18 E-post: [email protected]

Strategic Account Manager:

Karoline Vethe Mobil: 95 13 98 85 E-post: [email protected]